Opilý šofér si rozbil hlavu a obvinil policii! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Opilý šofér si rozbil hlavu a obvinil policii!

Mladík se svým obviněním neuspěje.
Mladík se svým obviněním neuspěje.

KUNĚTICKÁ HORA – Zbili mě policisté, přerazili mi zub! To na potkání vypráví Michal Petrželka (19), který pod Kunětickou horou na Pardubicku způsobil dopravní nehodu. Po ní prý ze šoku vypil čtvrt litru zelené.


„Vytáhli mě z auta, dostal jsem několik ran do obličeje, kopali do mě, přerazili mi zub a pak mi ještě šlápli na hlavu. Mám teď bolesti hlavy, není mi dobře,“ tvrdí Petrželka.

Policisté však mají zcela jinou verzi případu. „Mladík byl opilý, odmítl dechovou zkoušku a pak se měl ve služebním autě i mimo něj pokusit o sebepoškozování. Několikrát se měl uhodit hlavou o vozidlo a při tom vykřikovat že ho policisté bijí,“ sdělila mluvčí pardubické policie Markéta Janovská.

Policisté mají i svědky, kteří dosvědčí, že Petrželka byl opilý ještě před nehodou a málem prý přejel několik lidí. „Byl ožralý jako dobytek, nebo byl něčím nafetovaný. Najel nám do stanu, pak naboural. Naštěstí jsme ho chytli, sebrali mu klíčky od auta a zavolali policajty,“ vypověděl jeden ze svědků.


Autor: (bu)
Foto pro Aha! – Patrik Lumme

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.