Vyskočil slavil 60 - Víno, ženy, zpěv... A taky prášky proti kocovině! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vyskočil slavil 60 - Víno, ženy, zpěv... A taky prášky proti kocovině!

Heidi Ivanovi zazpívala a on ji za to nosil na rukou a pusinkoval.
Heidi Ivanovi zazpívala a on ji za to nosil na rukou a pusinkoval. (Aha!: Hana KALVACHOVÁ)

PRAHA – V objetí krásných žen a zasypán polibky! Tak přesně takhle snově oslavil s malým zpožděním své 60. narozeniny herec Ivan Vyskočil. „To je nádhera,“ pochvaloval si neutuchající přízeň slabšího pohlaví populární herec. S kráskami se nejen líbal a laškoval, ale i pořádně popíjel.

„Pít můžu, kolik chci, a budu fit, protože jsem si vzal rovnou hned dva antiethanoly 07,“ prozradil deníku Aha! oslavenec. Bodejť by Vyskočil zázračné pilulky proti kocovině nechválil, když účinkuje v jejich televizní reklamě, je členem AntiEthanol 07 VIP Teamu a firma, která jej vyrábí, mu dokonce zaplatila i celou velkolepou narozeninovou oslavu v luxusním hotelu HolidayInn na pražském Vyšehradě. Každý z hostů rovnou u vchodu dostal jednu krabičku, aby prý byli i ráno v pohodě.

Stoly se doslova prohýbaly pod vybranými lahůdkami, které ovšem přítomné dámy jen uždibovaly. „Držím dietu,“ přiznala rosnička Míša Dolinová. „Tak pozdě už nemůžu jíst,“ postěžovaly si unisono Heidi Janků a Sabina Laurinová. „Teď jsem zhubla dvě kila, tak si to můžu dovolit,“ usmívala se herečka Dana Homolová nad zmrzlinovým pohárem, který si pořádně posypala kokosem, čokoládou a zalila jahodovým sirupem. „Tak to je opravdový orgasmus,“ pomlaskávala slastně.

Heidi Janků oslavenci přinesla nejen dárek a své nejnovější cédéčko Já jsem »pořád« já, ale dokonce mu i zazpívala. Za to ji Vyskočil doslova nosil na rukou a pusinkování nebralo konce. „Ještě že to nevidí manžel,“ smála se Heidi v narážce na to, že její muž Ivo Pavlík, když zpívala svůj hit Když se načančám, odběhl na recepci zkontrolovat aktuální stav fotbalového mistrovství světa.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.