Podvod ve VyVolených? Bude muset Tony vrátit 15 milionů? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Podvod ve VyVolených? Bude muset Tony vrátit 15 milionů?

 (: TV Prima)

PRAHA – Je Tony Jalovec (30) opravdu regulérním vítězem reality show televize Prima VyVolení? Nebo bylo finálové hlasování zmanipulované a měl vyhrát někdo jiný? Vše tomu nasvědčuje!

Blesk měl výsledky 1,5 hodiny před koncem..

Na serveru Blesk.cz se totiž článek oznamující Tonyho vítězství i s přesným počtem hlasů objevil už v sobotu ve 21.43, výsledek hlasování však zazněl na Primě až ve 23.07! Bude Tony muset vrátit svých patnáct milionů?

„Vítězem druhé řady VyVolených se s 176 060 hlasy stal Tony,“ hlásal internetový server Blesk.cz celou hodinu a půl před oficiálním ukončením hlasování. Podle manažera internetového Blesku Petra Bednáře to ale podvod nebyl. „Redaktorky si článek připravily v předstihu. Po vyhlášení vítěze do něj doplnily výsledky, ale zapomněly u něj opravit čas a článek omylem vydaly i s časem, kdy článek založily,“ vysvětlil pro internetový portál iDNES Bednář.

O pár hodin později čas sice někdo opravil, ale i tak u něj zůstaly komentáře uživatelů, kteří článek viděli. I na to má ale Blesk vysvětlení. „Pravděpodobné je, že se někomu podařilo dostat do článku ještě před jeho publikováním a komentoval rozpracovanou verzi. V tuto chvíli technici hledají díru, jak se někdo mohl do nepublikovaného článku dostat. Rozhodně ale vylučuji, že bychom výsledky VyVolených měli v předstihu. Na web jsme opisovali z televizního přímého přenosu,“ tvrdí Bednář.

Ani Prima nepřipouští jakékoliv pochybení. „Je absolutně vyloučené, aby měl výsledky někdo dříve, než se objevily v přímém přenosu na televizní obrazovce,“ říká mluvčí Primy Jana Malíková s tím, že hlasování proběhlo naprosto standardně a televize nemá důvod cokoliv prošetřovat. Problémy však provázely i klíčový páteční Duel, kde Tony jen těsně porazil svého konkurenta Pluta. Tomu se totiž podle celé řady čtenářů mnoha českých deníků, či internetových serverů nedalo dovolat. Jeho linka prý byla stále obsazená.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.