Věštkyně Ivana Regina Kupcová Sádlová: Čekají nás další tragédie! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Věštkyně Ivana Regina Kupcová Sádlová: Čekají nás další tragédie!

PRAHA – Rok 2008 je podle numerologů, kartářek a věštkyň tím nejhorším za posledních deset let! Mnoho tragédií nás prý ještě čeká.


Rok 2008 je nejhorší za posledních 10 let!

..
● „Rok 2008 je karmicky podložený nejsilnější rok ve smyslu vražd, sebevražd, především na podzim, nevyzpytatelných nehod, tragédií a nemocí za posledních deset let. Zbytek roku nás budou provázet nadměrné rozchody párů i obchodních partnerů, zejména tam, kde jde o vyšší finance. Z hlediska peněz nás čeká spíše finanční stagnace. Pořádně horko bude ještě i na politické scéně,“ říká věštkyně Marie Jurů.
● Ani podle kartářky Ivany Reginy Kupcové Sádlové není rok 2008 pozitivní. „Letos je hodně úmrtí nejen nemocných, ale častá jsou i lidská neštěstí v podobě sebevražd a dopravních nehod. V poradně se setkávám s lidmi, kteří nechtějí žít, dostávají se na scestí, co bude dál,“ řekla Aha! Sádlová, podle níž nás klid nečeká až do konce roku. „Je to osmička, která když se položí, vypadá jako nekonečno. V tomto roce ať nečekají lidé moc pozitiva, ať jsou opatrní a váží si života,“ dodala Sádlová.
● Následující rok už vidí odborníci podstatně veseleji. „Příští rok by měl být ve smyslu nových začátků. Bude náročný pro politiky a nekompromisní lidé budou často narážet. Čeká nás více duchovna a pochopení ostatních,“ dodává věštkyně.


Autor: (sts, vet)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.