Šokující informace o vraždě Honzíka Rokose! Dítě pobodali, pak udusili | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokující informace o vraždě Honzíka Rokose! Dítě pobodali, pak udusili

Roman Rokos dostal nyní obžalobu, která popisuje hrůzný čin.
Roman Rokos dostal nyní obžalobu, která popisuje hrůzný čin. (Aha! – Marek Hofman)

ÚSTÍ NAD LABEM – Nové, šokující informace vyplavaly na povrch v případu otřesné vraždy Honzíka Rokose (†5) z Tábora, jehož mrtvé tělíčko našli strážníci na konci prosince v autě na Mostecku. Z vraždy je obviněna jeho matka a její přítel.

Nové, šokující informace vyplavaly na povrch v případu otřesné vraždy Honzíka Rokose (†5) z Tábora, jehož mrtvé tělíčko našli strážníci na konci prosince v autě na Mostecku. Z vraždy je obviněna jeho matka a její přítel.

Dosud si všichni mysleli, že Honzíka Antonie Stašková a Pavel Grepl pobodali nožem a on pak možná až několik hodin umíral kvůli probodnutým plícím.

V obžalobě, kterou teď dostal i otec chlapce Roman Rokos, je však případ popsán ještě děsivěji. „Oni ho nejdřív zkoušeli zabít injekční stříkačkou, vzduchem do žíly, to se jim nepovedlo. Pak ho tedy ta bestie Stašková dvakrát bodla, ale on žil prý několik hodin dál. Tak ho Grepl rukama udusil, prý aby se netrápil. Přitom, jak sám tvrdí, vše udělal kvůli Staškové, kterou bezmezně miloval. Nemůžu se z toho vzpamatovat. Tohle byla normální poprava,“ řekl včera Aha! Roman Rokos. Soud s vrahy Staškovou a Greplem začne 11. srpna v Ústí nad Labem. Oběma hrozí až doživotí.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.