Tragédie na silnici: 3 kamarádi (14, 17, 20) se zabili v autě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tragédie na silnici: 3 kamarádi (14, 17, 20) se zabili v autě!

Auto ve velké rychlosti přejelo chodník a přerazilo plot s betonovou podezdívkou.
Auto ve velké rychlosti přejelo chodník a přerazilo plot s betonovou podezdívkou. (Aha! – Martin Pekárek)

NOVÉ DVORY – Zoufalství a smutek! To jediné zůstalo rodičům tří mladých lidí, kteří se už nikdy nevrátí domů. Mladík (†17), jeho sestra Hanka (†20) a jejich kamarádka (†14) zemřeli při tragické dopravní nehodě u Nových Dvorů na Kutnohorsku. Za jejich smrt může příliš rychlá jízda.


K nešťastné události došlo těsně před páteční půlnocí. Mladí lidé jeli autem značky Honda Civic od Svatého Mikuláše směrem na Kutnou Horu. Jejich jízda ale skončila na zahradě rodinného domu na okraji Nových Dvorů. „Auto najelo na obrubník a přerazilo zábradlí s masivní betonovou podezdívkou. Určitě v tom hrála roli vysoká rychlost. Zda byl řidič pod vlivem alkoholu a kdo řídil, se zkoumá,“ popsala mluvčí kutnohorské policie Vendula Hanzlová. Náraz byl tak prudký, že se auto rozpůlilo a těla všech tří lidí ležela na zahradě domu. Sourozenci i jejich kamarádka zemřeli ještě před příjezdem záchranky. Šokující pohled se naskytl i samotné majitelce domu. „Byl to otřesný pohled. Hned jsem volala na pomoc sousedy a záchranku. Vše trvalo tak půl minuty,“ uvedla Martina Vřešťálová.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.