Krutý řezník Jaša - Za utýrání psa podmínka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Krutý řezník Jaša - Za utýrání psa podmínka!

Filípka všichni ve vsi milovali. Pak ho ale ubil řezník Jaša.
Filípka všichni ve vsi milovali. Pak ho ale ubil řezník Jaša. (pro Aha! – Ivan Dostál, Policie ČR)

ZLÍN – Řezník Josef Jaša (64) z Lukova na Zlínsku si za brutální utýrání psa svého souseda včera odnesl od soudu trest vězení v délce čtyř měsíců s dvouroční podmínkou a pokutu 50 tisíc korun. Muž šestiletého křížence Filípka bezdůvodně napadl a ubil ho na svém pozemku dřevěnou tyčí!

Zvířeti způsobil zlomeniny lebky a podle výpovědí svědků pes trpěl dlouhé minuty. Mrtvolu Jaša poté uvázal ve své udírně za nohu a podřezal mu krk. Než na místo činu dorazila přivolaná policie, stihl Jaša psovi odřezat hlavu a všechny končetiny a stáhl kůži z těla.

U soudu vypovídal i vnuk důchodce Aloise Klačánka, jemuž Filípek patřil. „Řekl mi, co prý se mi zdá divného, že zabil psa, když je to zvíře a zvířata se zabíjejí. Dědovi ještě nabídl, že mu donese psí sádlo,“ popsal vnuk. Podle soudce postupoval Jaša obzvláště cynicky a bez soucitu. Jaša sice včera k soudu nepřišel, podle jeho obhájce se ale proti rozsudku odvolá. Nelíbí se mu totiž částka, kterou jako důchodce musí zaplatit.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.