Střílel v hospodě kvůli Topolánkovi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Střílel v hospodě kvůli Topolánkovi!

Police násilníka odvezla do cely.
Police násilníka odvezla do cely.

PLZEŇ – Původně to měla být oslava jedenačtyřicátých narozenin. V plzeňské hospůdce Šumava se sešla parta třiceti známých. Slavilo se ale jen do té doby, než přišla řeč na politiku.


Dva kamarádi se začali hádat a jeden z nich vytáhl pistoli. Oslavenec se je snažil uklidnit, ale marně. Po úderu zbraní do hlavy zůstal ležet na zemi. Celý spor ukončily až výstřely. ,,Vadilo mu, že jsme volili odéesku, Topolánka. Najednou vytáhl pistoli. Mysleli jsme, že je to plynovka. Pak policajti říkali, že to byla ostrá devítka,“ řekl Aha! krátce po střelbě jeden ze svědků. Oslava narozenin se tak strhla v pěknou »řežbu«. Všichni se snažili muže s pistolí odzbrojit. Než se jim útočníka podařilo zpacifikovat, vyšlo pět výstřelů, které poranily několik hostů. ,,Nic moc se mi nestalo, půllitrem sem dostal do hlavy a mám poraněnou nohu. Kliknutím zvětšeteJsem věřící a štěstí stálo na mé straně,“ snažil se událost zlehčit jeden ze zraněných. Na místo ihned přijela policejní zásahovka. „Čtyřicetidevítiletého muže z Plzně převezli policisté do cely,“ uvedla Ivana Telekešová z plzeňského policejního ředitelství. Záchranáři na místě ošetřili pět zraněných. Dva muže převezli na chirurgickou ambulanci. „Zranění byla naštěstí lehká, po ošetření byli propuštěni,“ řekl zasahující záchranář. Muž s prostřelenou nohou se dokonce vrátil zpátky do hospůdky. Policisté střelbu šetří jako ublížení na zdraví a útočníkovi hrozí dva roky za mřížemi.


Autor: (pap)
Foto pro Aha!: Pavel Koňák

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.