Topolánek na festivalu v Karlových Varech: Pánská jízda s Dalíkem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Topolánek na festivalu v Karlových Varech: Pánská jízda s Dalíkem!

Marek Dalík ukázal, že umí bez zábran pařit.
Marek Dalík ukázal, že umí bez zábran pařit. (Aha! – David Kundrát, Josef Mašek)

KARLOVY VARY – To byla párty! Jeden se takřka bez zábran bavil, druhý si ani během zábavy neodpustil zřejmě důležité jednání. Akce ČEZ během Mezinárodního filmového festivalu byla spíše setkáním špiček politiky a byznysu než celebrit. Nechyběl ani premiér Mirek Topolánek (ODS) a jeho kontroverzní poradce Marek Dalík.

To byla párty! Jeden se takřka bez zábran bavil, druhý si ani během zábavy neodpustil zřejmě důležité jednání. Akce ČEZ během Mezinárodního filmového festivalu byla spíše setkáním špiček politiky a byznysu než celebrit. Nechyběl ani premiér Mirek Topolánek (ODS) a jeho kontroverzní poradce Marek Dalík.

A Dalík se v sobotu v noci pěkně rozjel – za vším stál alkohol! Jako by čekal na chvíli, kdy Topolánek opustil vřídlo na kolonádě, a hned začal řádit na parketu. Posilněn panáky, obklopen skupinkou žen se Dalík pustil do divokého tance. A dokonce se nebál zapózovat i do kamery. „On má rád, když se může někde zviditelnit,“ shodli se jeho kolegové, kteří na něj nevěřícně hleděli.

To jeho šéf zřejmě přišel spíše vyjednávat, protože svou přítelkyni místopředsedkyni Sněmovny Lucii Talmanovou (ODS) tentokrát na párty nevzal. Vyměnil ji například za herce Roberta De Nira, šéfa ČEZ Martina Romana nebo Josefa Jindru a Kateřinu Neumannovou.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.