Zvrhlík zaútočil ve vlaku - Znásilnil výpravčí (21)! Dvakrát! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zvrhlík zaútočil ve vlaku - Znásilnil výpravčí (21)! Dvakrát!

Na cestu vlakem z Prahy do Ústí mladá výpravčí nikdy nezapomene. Během cesty ji znásilnili hned dvakrát.
Na cestu vlakem z Prahy do Ústí mladá výpravčí nikdy nezapomene. Během cesty ji znásilnili hned dvakrát.

PRAHA/ÚSTÍ N. L. – O tom, že jízda vlakem může představovat značné nebezpečí, se přesvědčila mladá výpravčí, která se stala obětí prozatím neznámého zvrhlíka. Ten ji na cestě z Prahy do Ústí nad Labem dvakrát znásilnil a ještě jí při tom vyhrožoval probodnutím!

O tom, že jízda vlakem může představovat značné nebezpečí, se přesvědčila mladá výpravčí, která se stala obětí prozatím neznámého zvrhlíka. Ten ji na cestě z Prahy do Ústí nad Labem dvakrát znásilnil a ještě jí při tom vyhrožoval probodnutím!

Mladá dívka se vracela ranním rychlíkem »Ohře« z práce domů. Nastoupila zhruba v půl osmé na Hlavním nádraží v Praze do posledního vagonu, kde si sama sedla do posledního prázdného kupé. „Za zastávkou Holešovice si k ní přisedli dva muži, jednomu z nich bylo přes 40 let, druhému kolem 20. A ihned s ní začali komunikovat. Dívka nereagovala. Když najednou mladší z nich odešel, starší zatáhl záclonky a pod pohrůžkou zabití jí přiložil nůž ke krku a znásilnil ji,“ popsala hrůzný incident ústecká policejní mluvčí Veronika Hyšplerová. Jako by mu to nestačilo, tak svůj zvrhlý čin zopakoval ještě jednou na WC, kam ji násilím odvlekl. Dívka zoufale křičela, kopala a bránila se, avšak moc platné jí to nebylo.

Z vlaku se dostala, až když násilníka uprosila, že musí v Ústí vystoupit. Podle dostupných informací by se mělo jednat o zaměstnankyni Českých drah, s největší pravděpodobností o výpravčí, která byla mimo službu.

„Samozřejmě že nás ta situace mrzí a jsme připraveni s policí maximálně spolupracovat, můžeme například poskytnout veškeré videozáznamy z kamer na nádražích a nástupištích,“ řekl Aha! Ondřej Kubala z Českých drah. „Policie žádá i veřejnost o pomoc, mužů si totiž mohl někdo všimnout, jelikož si procházeli vlak, byli podnapilí, hlasití a vulgární. Také byli výrazně navonění,“ dodala Hyšplerová.

Neviděli jste je?

Muž kolem 20 let, štíhlé postavy, snědší pleti, černé na krátko střižené vlasy silně nagelované, byl oblečen v bílém tričku a v bílých kalhotách, na očích měl černé sluneční brýle.
Muž přes 40 let, zavalité postavy s velkým břichem, snědší pleti, měl černé krátce střižené vlasy, kulatý obličej a nad pravým obočím až k lícní kosti měl narůžovělou jizvu. Oblečen byl v tmavém triku a tmavě modrých riflích.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.