Už zase… Hrůzný nález v přehradě smrti! V Orlíku plavala truhla s mrtvolou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Už zase… Hrůzný nález v přehradě smrti! V Orlíku plavala truhla s mrtvolou!

V této bedně našli v noci na včerejšek mrtvou ženu…
V této bedně našli v noci na včerejšek mrtvou ženu… (Policie ČR, ara)

JETĚTICE – Výprava na ryby se v noci z pátku na sobotu změnila v horor. Dva mladí rybáři vylovili z přehrady Orlík plastovou truhlu, která skrývala hrůzný obsah. Uvnitř ležela mrtvola ženy nezjištěného stáří s rukama svázanýma ostnatým drátem!

Mladíci na loďce si všimli, že nedaleko bójek vyplaval na hladinu zvláštní předmět. Když připluli blíž, zjistili, že jde o plastovou rakev. Nejprve ji odtáhli na břeh. Potom přivolali hasiče – měli strach, že se v plastové truhle skrývá nějaká toxická látka.

Tělo, které někdo pečlivě zabalil do igelitu, bylo ve značném stupni rozkladu. Podle soudního lékaře žena ležela ve vodním hrobě nejméně 3 měsíce. Další podrobnosti upřesní až pitva. „Příčina smrti dosud není známa, ale žena měla spoutané ruce, můžeme proto předpokládat cizí zavinění,“ uvedla jihočeská policejní mluvčí Anna Drdová.

Hřbitov jménem Orlík

PRAHA – Přehradě Orlík se přezdívá vodní hřbitov.

  • Loni do ní svrhla tělo svého mrtvého muže žena z Písku. Manželovi údajně namíchala do jídla uspávací prostředky a s neznámým komplicem ho zabila.
  • Nejznámější je však případ »orlických vrahů«. Gang v letech 1991 až 1993 vraždil nepohodlné podnikatele a jejich naporcovaná těla ukládal do sudů a zaléval je louhem. V sudech skončilo nejméně sedm mrtvol! Vůdce skupiny Ludvík Černý pak dostal doživotí, Vladimír Kuna byl odsouzen na 25 let, bývalý elitní policista Karel Kopáč na 21 let (oběsil se ve vězení), Petr Chodounský na 14 let a Marie Meierová na 10 let.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.