Odporný vrah malého Kubíka (†9) - Ať skončí tady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Odporný vrah malého Kubíka (†9) - Ať skončí tady!

Antonín Novák, vrah Jakuba Šimánka (†9), je podle odborníků pedofilní zrůda
Antonín Novák, vrah Jakuba Šimánka (†9), je podle odborníků pedofilní zrůda  (: ara)

PRAHA – Antonín Novák, vrah Jakuba Šimánka (†9), je podle odborníků pedofi lní zrůda a měl by dostat stejný trest jako heparinový vrah Petr Zelenka, doživotí. Novák byl za sexuální zneužívání dětí odsouzen už i na Slovensku a jiný trest si nezaslouží! V úterý od 13 h bude poslední rozloučení s Kubíkem na havlíčkobrodském hřbitově, a to veřejné.

Pokud soudy dají na mínění odborníků, prožije pedofil Novák zbytek života doslova na »záchodě« ve společnosti »skvělých« parťáků… Třeba Jiřího Kajínka (47), odsouzeného za dvojnásobnou vraždu, osminásobného vraha Jaroslava Stodoly (47) či vraha »zemědělce« Ivana Roubala (57), který svými oběťmi krmil prasata.

Cely »doživoťáků« jsou velké přibližně 2,5 x 4 metry, zamřížované okno začíná ve výšce očí. A vybavení? Kovová postel, přišroubovaný stolek, dvě stoličky, hned za nimi umyvadlo a za igelitovým závěsem toaleta. Nechybí ani »televizní stěna«, jak říkají plechové krabici s plexisklem, ve které mají televizi. Návštěva může přijít jednou za měsíc na tři hodiny. I doživotní vězeň si po 20 letech může zažádat o podmínečné propuštění.

Denní režim »doživoťáků«

● Ráno se probouzí světlem. Na cimře se přesně v šest rozsvítí zářivka. Hned po ranní hygieně dostávají snídani.
● Doživotní vězni mohou z bezpečnostních důvodů pracovat jen v cele, a nic jiného než lepení pytlíků v ní dělat nejde. Většina z nich, třeba jako Kajínek, práci odmítla.
● Na dvě hodiny denně mají nárok na vycházku. Na malý dvorek obehnaný třímetrovými zdmi je pokaždé doprovázejí dva dozorci. Nebe vidí jen přes mříže.
● Kolem 11 h se obědvá a večeře je už v 16 h. Do hajan chodí vězni se »slepicemi«, v devět večer světlo na cele zhasne.

Doživotní vrazi nás za rok stojí 10,7 milionu!

PRAHA – 10 745 600 korun! Tak takovouhle sumu peněz platí každý rok stát na ostrahu a životní potřeby 32 českých doživotně odsouzených vrahů. „Náklady na den odsouzeného vězně se pohybují podle typu věznice, ve které vykonává trest odnětí svobody, od 600 do 1000 korun na den. Průměr je 920 korun na den,“ říká Alena Votická, tisková mluvčí Vězeňské služby ČR.

Pět dětí ze šestiobtěžoval pedofil!

PRAHA – Stále více dětí na vlastní kůži zažilo setkání s »podivným pánem«, který je lákal na bonbony nebo jiné dobroty! Většina dětí ví, jak se v nebezpečné situaci zachovat, Jakub Šimánek (†9) ale i přes rady rodičů svou dětskou důvěřivost zaplatil životem.

Anketa: Nabízel vám něco na ulici neznámý a podezřelý člověk?

Kliknutím zvětšeteKevin (9)
„Podivnej pán mi nabízel lízátko, ale já jsem reagoval tak, že jsem rychle utekl. Mám zakázáno si něco brát od cizích lidí. Měl bych doma průšvih.

Kliknutím zvětšeteVerunka (9)
„Pán mi na ulici nabízel bonbony, když jsem odmítla, tak šel za mnou. Nakonec jsem utíkala domů.“

Kliknutím zvětšeteBára (9)
„Chlap mi nabízel na ulici brambůrky. Nevzala jsem si, mohly být otrávené. To mi říká maminka, že jídlo, co nám někdo cizí nabídne, může být jedovaté.“

Kliknutím zvětšeteAnička (10)
„Šla jsem jednou na tanečky a přidal se ke mně muž. Chtěl mi dát čokoládu a vypadal divně. Rychle jsme doběhla kamarádku a šly jsme spolu.“

Kliknutím zvětšeteJitka (11)
„Před obchodem mi nějaký úchyl nabízel bonbony. Dělala jsem, že ho nevidím. Byl neodbytný, tak jsem utekla.“

Kliknutím zvětšeteViktor (11)
„Nepotkal jsem žádného úchyláka, ale zato jsem našel ve křoví dvanáct stříkaček a lžičku. Patřily drogařům. Ani jsem se jich ale nedotkl, zavolali jsme s kamarádem policii a počkali jsme, až přijedou.“

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.