V parlamentu zpíval Zonyga! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

V parlamentu zpíval Zonyga!

Koncert kapely poslance Bartoše ve Sněmovně
Koncert kapely poslance Bartoše ve Sněmovně (Aha! – Martin Přibyl)

PRAHA – Parlamentem v úterý zněla bluesová hudba a kytary. Ve Sněmovně totiž uspořádal koncert poslanec Walter Bartoš (ODS), který vystoupil se svou kapelou Walter Bartoš Band. Zpěvákem skupiny je Pavel Zonyga, starší bratr vítěze X Factoru Jiřího. Ukázal, že pěvecké umění mají Zonygovi prostě v krvi…

„Kdyby se do soutěže přihlásil Pavel, žádný X Factor by nebyl, protože by byl jasným vítězem,“ vychvaloval jeho hlas poslanec Petr Bratský (ODS), který večer moderoval. Předvedl se i poslanec Pavel Svoboda (ODS), který jako host také zazpíval několik písní. „Je to jiný pocit stát za mikrofonem na pódiu než u mikrofonu za pultíkem ve Sněmovně,“ pochvaloval si atmosféru Svoboda.

Na koncert přišel i vítěz SuperStar Zbyněk Drda, kterého pozvala poslankyně Michaela Šojdrová (KDU-ČSL), či profesor zpěvu a jeden z porotců v SuperStar Eduard Klezla. Přítomní poslanci a ministři se nejen dobře pobavili, ale přispěli také na sluchově postižené děti. Za osm minut se jim podařilo vybrat 15 230 korun, které předali ředitelce školy pro sluchově postižené děti Janě Fenclové. Ta pak poslancům na oplátku ukázala, jak se ve znakové řeči řekne »modrý pták«, protože převážná část hostů byla právě z ODS.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.