Auto přejelo pláž a skočilo do přehrady! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Auto přejelo pláž a skočilo do přehrady!

Potápěč spolu s hasičem upevňují potopené auto na naviják. Kolem auta hasiči postavili i nornou stěnu kvůli úniku nebezpečných látek do vody.
Potápěč spolu s hasičem upevňují potopené auto na naviják. Kolem auta hasiči postavili i nornou stěnu kvůli úniku nebezpečných látek do vody.  (pro Aha! – HZS Plzeň)

HRACHOLUSKY – Velmi netradiční »garáž« na dně přehrady si nechtěně zajistil majitel (27) teprve půl roku starého vozu značky Renault. Zřejmě špatně zaparkované auto se rozjelo z parkoviště u kempu Radost na Plzeňsku směrem do vody.

Po pláži ujelo asi padesát metrů a vjelo do vody. Svou cestu zakončilo asi 15 metrů od břehu v hloubce čtyř metrů, přímo v plavební dráze výletních parníků. Na místo okamžitě přijel vyprošťovací jeřáb i potápěč. Auto potápěč nejprve zajistil navijákem, poté jeřáb »vykoupaný« vůz nadzvedl a odtáhl ke břehu. Hasiči raději nainstalovali norné stěny, aby se další kapaliny z auta nedostaly do vody. Škoda je 250 tisíc korun.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.