Mistr světa v kickboxu Petr Ondruš (27) - Tentokrát prohrál - Dostal 3,5 roku vězení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Mistr světa v kickboxu Petr Ondruš (27) - Tentokrát prohrál - Dostal 3,5 roku vězení!

V ringu byl obávaným protivníkem.
V ringu byl obávaným protivníkem. (www.kickboxing.cz, www.petrondrus.cz)

PRAHA – Byl zvyklý vyhrávat i mnohem těžší bitvy, tentokrát ale prohrál. Mnohonásobného mistra Evropy i světa v kickboxu Petra Ondruše (27) poslal včera soud za organizované vydírání na 3,5 roku do vězení.

..

Byl úspěšný. A nejen v ringu. Dařilo se mu i v podnikání. Úspěšně rozjel módní značku Grassel, populární hlavně mezi příznivci bojových umění a také mezi neonacisty. Dvě »s« ve slově Grassel mají totiž připomínat nacistické jednotky SS. A právě zásilka oblečení byla na začátku konfliktu, kvůli kterému si Ondruš odsedí 3,5 roku ve vězení.

V červnu roku 2006 totiž nechal celou zásilku v autě v Praze na Vinohradech. Do vozu se ale vloupali zloději a vzali mu, jak uvedl server tyden.cz, věci za více než 300 tisíc korun. Policie pachatele chytila, oblečení ale nenašla. Policisté prý dokonce Ondrušovi řekli, ať si zboží najde sám. A jemu se to vážně podařilo. „Dohodli jsme se, že nám na jednom místě za Prahou věci vrátí,“ řekl kickboxer pro tyden.cz.

A právě v tomto okamžiku mělo dojít k nejhoršímu. Podle žaloby totiž na místo setkání Ondruš dorazil s dalšími třemi kumpány, včetně Michala Hamršmída, loňského mistra světa v ultimátním kickboxu a zároveň Ondrušova trenéra. Pak měli zlodějíčky údajně vydírat a ohrožovat se zbraní v ruce. Co se na osamělém místě v lese tenkrát opravdu stalo, už asi nikdo nezjistí. Jisté je, že soud dal na obvinění žalobce a poslal Ondruše i s parťáky do vězení. Všichni odsouzení se proti rozsudku chtějí odvolat.

10.5.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.