Internetový skandál na Slovensku: Zoznam si přivlastnil Bleskovky.sk | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Internetový skandál na Slovensku: Zoznam si přivlastnil Bleskovky.sk

Stránky, které si přivlastnil Zoznam.
Stránky, které si přivlastnil Zoznam.

BRATISLAVA – Slovensko má další skandál. Rozhořel se zde spor o internetové stránky Bleskovky.sk, které patří na Slovensku k nejvíce navštěvovaným. Čtyři roky je společně provozovaly firmy Ringier a Zoznam.


Teď si ale stránky přivlastnil Zoznam. Na Slovensku se dokonce hovoří o krádeži.

Zoznam odstoupil od smlouvy a znemožnil vydavatelství Ringier, které vydává i deník Aha!, přístup ke stránkám Bleskovky.sk – obsah »Bleskovek« je přitom prací slovenského deníku Nový čas (vydává ho právě Ringier). Firmě Ringier přivezl v úterý kurýr odstoupení Zoznamu ze smlouvy s tím, že důvodem je provoz konkurenčních stránek Ringieru. „Jedná se o pánské stránky Adamonline.sk a Ktoskym.info, které jsou o vztazích celebrit. Ani jedna z nich není ale bulvárně zpravodajská jako v případě Bleskovek,“ odmítl argumenty dosavadní šéfredaktor stránek Marián Pavel. Jednatel Zoznamu Martin Mác jen pokrčil rameny: „V současné době bych se k tomu nerad vyjadřoval.“ Spor budou nyní řešit právníci.


Autor: (ex)

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.