Celebrity bojují za Dům Šance | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Celebrity bojují za Dům Šance

Petr Novotný, Petr Muk a Petr Janda se stali kmotry nové dílny Domu Šance.
Petr Novotný, Petr Muk a Petr Janda se stali kmotry nové dílny Domu Šance.

PRAHA – Petr Janda (65), Petr Muk (42) a Petr Novotný (60) se stali kmotry nově otevřené pracovní terapeutické dílny v alternativním provozu Domu Šance. Byli ale také bohužel svědky konfliktu.


PRAHA – Petr Janda (65), Petr Muk (42) a Petr Novotný (60) se stali kmotry nově otevřené pracovní terapeutické dílny v alternativním provozu Domu Šance. Byli ale také bohužel svědky konfliktu mezi tímto domovem a radnicí Prahy 5, která tomuto občanskému sdružení chce vypovědět nájemní smlouvu a vystavět tu mateřskou školku.

„Nejspíše to je komunikační problém, který se budou muset snažit vyřešit obě strany. Já se pokusím udělat vše pro to, aby netrpěli lidé, kterým Dům Šance poskytuje zázemí a práci,“ vyjádřil se k problému Novotný, který stejně jako jeho spolukmotři nevěděl, že se vůbec něco takového děje. „Zpíval jsem zde na jedné akci a od lidí ze sdružení jsem si koupil krásný obraz. Dodnes mi visí doma na stěně. Rád bych tedy, aby vše dopadlo dobře,“ nechal se slyšet Petr Muk, který na setkání dorazil o něco později, protože vezl svou dcerku Noemi ke kožnímu lékaři s nepříjemným ekzémem na těle.


Autor: (son)
Foto Aha! – Kateřina Kalibánová

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.