Stylista hodnotil oblečení politiků: Mladší partnerky jim prospěly! A nosí jen značkové věci | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Stylista hodnotil oblečení politiků: Mladší partnerky jim prospěly! A nosí jen značkové věci

Václav Klaus
Václav Klaus (Aha! – Martin Přibyl, Petr Novotný)

PRAHA – Jak se oblékají naši vrcholní politici ve volném čase? Na šatník prezidenta Václava Klause (66), premiéra Mirka Topolánka (51) a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (55) jsme se podívali s naším předním stylistou Dušanem Chrástkem.

Jak se oblékají naši vrcholní politici ve volném čase? Na šatník prezidenta Václava Klause (66), premiéra Mirka Topolánka (51) a šéfa ČSSD Jiřího Paroubka (55) jsme se podívali s naším předním stylistou Dušanem Chrástkem. Podle něj Paroubkovi s Topolánkem pomohly mladší partnerky. Klaus je zase prý nejlépe oblékaným českým politikem. Všichni mají také společné jedno – oblečení nenakupují zrovna u Vietnamců na tržnici. Vše, co na sobě mají, je z drahých obchodů a stojí tisíce.

Václav Klaus: Nejlépe oblékaný politik!!

Neformálně oblečeného prezidenta jsme vyfotili o víkendu, když se byl podívat na fotbalový zápas svého vnuka Vojtěcha (11). Jeho styl se Chrástkovi líbí: „Václav Klaus je podle mě nejlépe oblékaný český politik, má vytříbený vkus a dokáže skvěle kombinovat. Většinou co obleče, je super. Toto je příjemná změna vidět ho jinak než v klasickém obleku. Košile s proužkem je letošním trendem, tričko pod košilí je na sportovní akci v pořádku.“

Mirek Topolánek: Potrpí si na luxus!

Na drahé kvalitní oblečení známých značek si potrpí i premiér Mirek Topolánek. Toho také nejspíš inspirovala mladší partnerka, v jeho případě Lucie Talmanová (39). Premiér totiž výrazně »omladil« svůj šatník a v poslední době začal nosit volné košile sportovního střihu od exkluzivní značky La Martina. Jednu takovou košili je možné koupit od šesti do deseti tisíc korun.

Jiří Paroubek: Šel do sebe!

Podle stylisty šel poslední dobou hodně do sebe. I když jsme ho mohli ještě nedávno mimo politiku vidět ve flanelové košili, v sobotu si vyrazil do zoo v moderním svetříku a kožené bundě. „Vliv manželky Petry (34) je zásadní a projevuje se to i v oblékání. Tmavé džíny s koženou bundou s lesklým efektem, která musela být velmi drahá, doplněná svetrem světlého odstínu mu velmi sluší. Je to příjemná změna vidět ho ležérně,“ říká Chrástek. Jediné, co možná trochu kazí dojem, je větší bříško. Chtělo by to pár kilo shodit!

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.