Vykradli Bakalu! Miliardáři zmizela podlaha za půl milionu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Vykradli Bakalu! Miliardáři zmizela podlaha za půl milionu

Miliardář Zdeněk Bakala
Miliardář Zdeněk Bakala (Aha – David Kundrát, Martin Hykl, Alexandr Malachovský)

MODRAVA – Zloději okradli miliardáře Zdeňka Bakalu(46). Ze stavby vily známého uhlobarona na šumavské Modravě zmizelo 150 m² podlahové krytiny z exotického dřeva za téměř půl milionu korun. Informaci přinesl deník Právo. Policie případ vyšetřuje jako krádež.

Hrubá stavba domu, jehož cena by se údajně mohla vyšplhat až na dvě stě milionů, je už hotová. A dělníci začínají pracovat ve vnitřních prostorách. Ti také na krádež přišli, protože měli podlahu v domě začít pokládat. „Vyšetřujeme to jako krádež. Na stavbě jsou ale taková bezpečnostní opatření, že je prakticky vyloučeno, aby tam někdo vlezl. Proto také prověřujeme možnost, že došlo k nějaké chybě v dodacích dokladech,“ řekl deníku Právo šéf klatovské kriminálky Josef Toman. Podlaha měla zmizet mezi 19. a 25. březnem.

Dokončení stavby má již více než roční zpoždění, které způsobila nepřízeň počasí a pád jednoho z dělníků z lešení. Kvůli tomuto incidentu pak na staveniště vtrhla inspekce bezpečnosti práce na kontrolu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.