Grossovi mají byt na Floride! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Grossovi mají byt na Floride!

Manželé Grossovi mají důvod k úsměvům. Kdepak by si před lety pomysleli, že si budou užívat coby multimilionáři.
Manželé Grossovi mají důvod k úsměvům. Kdepak by si před lety pomysleli, že si budou užívat coby multimilionáři.

PRAHA – Panečku, ti si umějí užívat! Expremiér a dnes milionář Stanislav Gross (38) si koupil luxusní byt na Floridě. Apartmán na pobřeží Atlantiku ho podle MF Dnes vyšel na třináct milionů korun. A nechal ho prý napsat na svou ženu Šárku (37).


Bývalá kantýnská a strojvedoucí utratili 13 milionů!

Apartmán je v komplexu Hidden Bay v Miami v lepší čtvrti Aventura. Grossovi se tak stali sousedy dalších českých podnikatelů. „Je to moc hezká rezidenční čtvrť,“ popsal deníku Aha! podnikatel Peter Kovarčík, který pobývá ve stejné lokalitě. Grossovým prý koupi, která proběhla počátkem března, pomáhal zprostředkovat hudebník a podnikatel František Janeček. Ten žije hned ve vedlejším domě.

Grossovi si uměli vybrat! Hidden Bay patří k nejžádanějším lokalitám. Komplex je vybaven bazénem, lázněmi, posilovnou, tenisovým kurtem a kulečníkovými hernami. Poblíž je typický country club pro boháče a jachting club. Nedaleko jsou i přepychové restaurace a nákupní centra, kde mohou nakupovat jen boháči. Čtvrť je velice bezpečná, byt tu vyjde i na 45 milionů korun!

Kliknutím zvětšeteKliknutím zvětšeteKoupi si Grossovi mohli dovolit díky »šikovnosti« původně strojvedoucího, později šéfa ČSSD a české vlády, nyní advokátního koncipienta. Před půl rokem se mu totiž podařilo vydělat asi 80 milionů korun na prodeji akcií firmy Moravia Energo, na které si předtím půjčil 30 milionů. Údajně také obchoduje s cizími měnami, nyní prý slušně vydělává na poklesu kurzu koruny za dolar.

I Grossová přispívá svou troškou do mlýna. Bývalá parlamentní kantýnská má drahý kadeřnický salon Gloria 2 na pražském Spořilově a je obchodnicí firmy Amway. Tam si má údajně vydělat měsíčně až desítky tisíc korun.

Majetek Grossových

● Hektarové pole v Petříkově nedaleko Prahy, které Grossovi koupili před šesti lety údajně za 400 tisíc korun, loni prodali za 3 miliony!
● Gross si na podzim koupil Volkswagen Tuareg za bezmála tři miliony korun.
● Grossová se vozí v Audi A4 za více než osm set tisíc korun.
● Grossovi platí osmnáctitisícové školné své dceři Denise v soukromé základní škole DinoElementary School v Praze 4.
● Loni na podzim Gross vydělal 80 milionů korun za akcie firmy Moravia Energo.
● Nyní koupili apartmán na Floridě.

Kliknutím zvětšeteSuperstřežený byt na Barrandově

Byt v luxusní novostavbě v Praze na Barrandově, jehož koupě zavinila Grossův pád, působí jako pevnost. Jedna kamera od jejich oken zatemněných tmavými žaluziemi je namířena k hlavním dveřím domu, další sleduje poštovní schránku ve vchodu. Několik kamer je i u dveří ve druhém patře. Grossovi mají přehled o tom, kdo je chce navštívit a kdo se o ně zajímá. Nezvané návštěvě neotevřou.


Autor: Jan Exner
Foto Aha! – Marek Pátek , Alexandr Malachovský

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.