Chlapec (5) chtěl ukrást žvýkačky - Ruka mu uvízla v automatu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Chlapec (5) chtěl ukrást žvýkačky - Ruka mu uvízla v automatu!

V tomto automatu uvízla chlapci ruka.
V tomto automatu uvízla chlapci ruka.

CHEB – Krást se nevyplácí! To proběhlo hlavou klučinovi (5), který chtěl v Chebu přelstít automat na žvýkačky. Strčil ruku do otvoru, kudy žvýkačky vypadávají, jenže ouha... Ruku už zpátky nevytáhl!


Chlapec si v automatu zaklínil ruku tak nešťastně, že nezbylo než zavolat hasiče. Ti se nejdříve snažili chlapce ze žvýkačkové pasti vyprostit nenásilně, nakonec ale museli rozebrat celý automat. „Akce byla úspěšná. Jenže než se všichni stihli vzpamatovat, kluk se sebral a utekl. Pak už jsme ho nikdo neviděli. S takovým případem jsme se tedy ještě opravdu nesetkali,“ poznamenal mluvčí chebských hasičů František Petr.

O podobné kuriózní nehody nemají v západních Čechách nouzi. Třeba v lednu v Karlových Varech museli hasiči pomáhat dvěma hráčům kulečníku. Ti hledali ztracenou kouli tak urputně, že uvízli rukama v otvorech ve stolu a nemohli je vytáhnout. Hasiči museli celý kulečníkový stůl rozebrat.


Autor: (ops)
Foto pro Aha! – Michal Vlček

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.