ODS na Žofíně: Klaus plesal sám! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

ODS na Žofíně: Klaus plesal sám!

Václav Klaus přijel na ples bez manželky i milenky.
Václav Klaus přijel na ples bez manželky i milenky.

PRAHA – Prezident Václav Klaus v sobotu vyrazil do společnosti. Na 10. reprezentační ples ODS ale přišel sám. Paní Livia zůstala doma. Další politické špičky z řad občanských demokratů si ale společenskou událost nemohli nechat ujít.


Může za to odhalená aféra s mladičkou milenkou?

Premiér Mirek Topolánek přišel s partnerkou Lucií Talmanovou, s manželkami přišli ministři Petr Nečas a Tomáš Julínek či předseda Senátu Přemysl Sobotka. A nemohl chybět ani Marek Dalík, vlivný lobbista ve službách ODS.

Václav Klaus jako čestný předseda ODS samozřejmě zavítal na pražský Žofín, kde v sobotu proběhl stranický ples. První dáma ale prezidenta nedoprovázela. Dokazuje to, že je po provaleném románku svého muže s mladou letuškou Petrou Bednářovou (27) pěkně naštvaná, a tak raději zůstala doma. Klaus se na plese ale příliš nebavil. U sklenky červeného vína si povídal s premiérem Topolánkem, kterého dnes přijme oficiálně na Hradě. Po hodině a půl Klaus Žofín opustil.

Kliknutím zvětšeteZato místopředsedkyně Sněmovny Lucie Talmanová měla skvělou náladu, popíjela šampaňské a rozdávala úsměvy na všechny strany. Jako velcí tanečníci se ukázali Petr Nečas, Tomáš Julínek a Přemysl Sobotka, kteří celý večer proháněli své manželky po parketě.

Kliknutím zvětšeteNa plese nemohl chybět ani premiérův kamarád, lobbista Marek Dalík. A protože se s milenkami nyní roztrhl pytel, ani on se nenechal zahanbit a přivedl si novou známost. Dalík je přitom známý, že je střídá jak na běžícím páse. Během jeho minulého vztahu s podnikatelkou Gabrielou Horáčkovou byl několikrát spatřen s cvičitelkou Lucií Dytrychovou. S nejnovější přítelkyní Veronikou Holečkovou se v sobotu ukázal na veřejnosti poprvé. Rovnou ji seznámil i s prezidentem, protože s ním seděli u jednoho stolu.


Autor: (bem)
Foto Aha! – Josef Mašek a Berill Mascheková

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.