Mirka Topolánka čeká... Drsný rozvod s Pavlou! A malý Nicolas má horečky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Mirka Topolánka čeká... Drsný rozvod s Pavlou! A malý Nicolas má horečky!

Topolánek se s Talmanovou společně poprvé objevili na oficiální akci při prezidentské inauguraci.
Topolánek se s Talmanovou společně poprvé objevili na oficiální akci při prezidentské inauguraci.

PRAHA – Rozvod manželů Topolánkových se blíží! „Je na spadnutí, bude v dohledné době,“ říká zdroj z nejbližšího okolí premiéra. Topolánek (51) nechá manželce Pavle (52) luxusní byt za 12 milionů Kč kousek od Hradu a bude na něj platit i hypotéku.


Problém č. 1 Čeká ho rozvod s Pavlou!
Problém č. 2 Musí jí vzít ochranku!
Problém č. 3 Syn Nicolas je nemocný!

I kvůli blížícímu se rozvodu nechce premiér Pavlu dráždit, a tak jí stále nechává ochranku, i když už na ni Pavla nemá nárok. Kromě starostí s rozvodem má Topolánek ještě jeden problém – syn Nicolas (7 měsíců) je už přes týden nemocný a má horečky!

Topolánek nechce manželství s Pavlou protahovat – od konce roku 2006 bydlí s Lucií Talmanovou (40). „Dosud ctil, že Pavla na rozvod nechtěla přistoupit. Ale teď jí jasně řekl, že se prostě rozvedou, ať se jí to líbí nebo ne. Nebude to sice zítra, ale v dohledné době ano. V duchu svého dřívějšího výroku, že je starý vůl, nechá Pavle byt a bude na něj platit hypotéku,“ říká zdroj a vyvrací tak jednu ze spekulací, že už k ukončení manželství došlo. Topolánek si v srpnu 2005 vzal na byt hypotéku vy výši 5,25 milionu korun. Topolánková se podle všeho nesmířila s tím, že už není partnerkou premiéra. „Ochranku si vydupala. Kliknutím zvětšeteTopolánkovi se to nelíbí, i kvůli mediální kritice toho, že má Pavla bodyguardy. Ale nechce ji před rozvodem dráždit,“ tvrdí náš zdroj.

Pavla navíc vyžaduje, aby jí Úřad vlády zval na různé akce. „I když to premiér zatrhl, ona si nedá pokoj. Vadí jí, že není nikde vidět. A ochranka? Tu využívá hlavně na soukromé účely. Má ji každý den. Pavlu vozí i na chatu na Moravu do Čeladné, dělají jí v podstatě taxikáře,“ uvádí zdroj.

Kliknutím zvětšeteOchranka Topolánkové nás přijde na desítky, možná stovky tisíc korun měsíčně. A to už ji má rok a půl. Podle šéfa Ochranné služby Lubomíra Kvíčaly to je kvůli tomu, aby ji na ulici lidé neobtěžovali různými otázkami. MF Dnes také uvedla, že Topolánková má po dlouhé době práci – je manažerka marketingu na Vysoké škole finanční a správní. Topolánkovi se rozvodem splní jeho sen. Bude konečně volný a pravděpodobně se ožení s Talmanovou, se kterou má syna Nicolase. Toho ale už přes týden trápí viróza a horečky. Kliknutím zvětšeteTalmanová se kvůli Nicolasově nemoci neobjevila třeba na středečním slavnostním otvírání nákupní centrum Fénix. „Omluvila se, že malý má horečky,“ práskli nám lidé z vedení nákupní galerie.

Kvůli Nicolasovi odběhla Talmanová dříve i z prezidentského slibu, který byl minulý pátek. „Není to nic vážného, Nicolas má drobnou virózu,“ mlží však mediální zástupkyně Talmanové Zuzana Palzer.


Autor: (tk)
Foto Aha – Petr Novotný

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.