Šokující zjištění policie! Honzíkovi píchali vzduch do žil! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Šokující zjištění policie! Honzíkovi píchali vzduch do žil!

Tatínek Roman Rokos s Honzíkem.
Tatínek Roman Rokos s Honzíkem. (pro Aha! – Martin Průša)

ÚSTÍ NAD LABEM/TÁBOR – Pocity zděšení a hrůzy vyvolává nové zjištění v případu brutální vraždy Honzíka Rokose (†5) z Tábora. Jeho vrazi, matka Antonie Stašková a její druh Pavel Grepl, chtěli chlapce zabít už předtím, než ho odporným způsobem ubodali. Podle policie plánovali, že mu do žil napumpují vzduch.

Pocity zděšení a hrůzy vyvolává nové zjištění v případu brutální vraždy Honzíka Rokose (†5) z Tábora. Jeho vrazi, matka Antonie Stašková a její druh Pavel Grepl, chtěli chlapce zabít už předtím, než ho odporným způsobem ubodali. Podle policie plánovali, že mu do žil napumpují vzduch.

Honzíkovo tělíčko našla městská policie na konci roku v autě matky a jejího partnera na Mostecku. Chlapeček byl ubodaný a podle lékařů umíral dlouhou a trýznivou smrtí. To ale pro něj nebyla jediná mučivá chvíle! Už před tím musel nepředstavitelně trpět. „Už dříve mu chtěli injekční stříkačkou fouknout do žíly vzduch, což by ho zabilo,“ potvrdil policista, který na případu brutální vraždy pracuje.

Staškové a Greplovi se ale nepodařilo strefit se do žíly a injekce se vzduchem Honzíkovi neublížila. Vrazi tedy vymysleli náhradní řešení. Ubodali ho dvěma ranami nožem do hrudníku. Honzík se pak možná až hodinu dusil vlastní krví. „Jsou to bestie a hyeny, jiné slovo pro ně nemám. Že se ho snažili zabít už dříve, mi policisté naznačili, jak to ty bestie chtěly udělat, to jsem nevěděl,“ řekl Aha! zdrcený tatínek chlapce Roman Rokos.

„Případ je stále ve fázi vyšetřování a nelze zatím nic bližšího sdělit,“ řekla státní zástupkyně Lenka Bradáčová. Policie ještě ani neprovedla rekonstrukci! Prý proto, že k tomu potřebuje přiznání alespoň jednoho z obviněných. Zatím se totiž neví, kdo přímo zasadil Honzíkovi smrtelné rány. Soud s vrahy by mohl začít do tří měsíců. Greplovi i Staškové hrozí doživotí.

4.3.2008

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.