Janko, vrať se nám! Pohřeb obětí nehody u Panenského Týnce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Janko, vrať se nám! Pohřeb obětí nehody u Panenského Týnce

Pohřeb Jána Salaye byl hodně emotivní.
Pohřeb Jána Salaye byl hodně emotivní.

LOUNY – Lounský hřbitov byl včera místem loučení hned se třemi oběťmi jedné nehody! Proběhly tu pohřby lidí, kteří zahynuli při tragické bouračce na silnici R7 u Panenského Týnce.


Láska k autům se mu stala osudnou

Minulý týden tam vyhasly životy osmi pracovníků zámečnické firmy Ziki.

Dopoledne se ve smuteční síni pozůstalí rozloučili s Alexanderem Durdoněm a následně rakev v průvodu doprovodili k hrobce. Na témže místě pak proběhla rozlučka s Jiřím Musilem a odpoledne se přišli rodina a přátelé rozloučit s Jánem Salayem. Obřadů se zúčastnil také majitel zámečnické firmy František Fedák, aby rodinám vyjádřil soustrast a položil k rakvím kytice.

Asi nejemotivnější byl pohřeb Jána Salaye (†64). Na poslední cestu ho přišlo vyprovodit celé procesí příbuzných a známých. Ti všichni prožívali pohřeb velmi emotivně. Kliknutím zvětšete„Janko, vrať se nám,“ plakala nad jeho hrobem manželka, která zůstala sama se třemi dětmi.

Kliknutím zvětšeteDuchovní při proslovu nad Salayovým hrobem zdůraznil, že Janko měl rád automobily, rád je opravoval a nakonec se mu auto stalo osudným. Také dnes proběhnou tři smuteční rozloučení s pozůstalými, z nichž dvě budou v obřadní síni v Postoloprtech. Smuteční obřad zbylých dvou montérů proběhne jen v kruhu rodinném. Město Postoloprty zřídilo účet s číslem 43-153 214 02 87/0100, na který může veřejnost zasílat své finanční dary pro pozůstalé. Tyto prostředky budou podle slov starosty města Miroslava Hyláka rozděleny zejména mezi nezaopatřené děti po obětech.


Autor: (gru)
Foto Aha! – Martin Přibyl

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.