Výpověď sboristky: Kulínský se mnou souložil od 13 let! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Výpověď sboristky: Kulínský se mnou souložil od 13 let!

HR. KRÁLOVÉ (kot, ČTK) – Sex jsme měli v mých 13 letech! Takovým přiznáním šokovala včera v Hradci Králové při soudním jednání s bývalým sbormistrem Bambini di Praga Bohumilem Kulínským jedna ze sboristek.


Kulínský je obviněný ze sexuálního zneužívání 49 sboristek. Se šesti z nich údajně souložil.

Intimní vztah mezi sboristkou a obdivovaným sbormistrem údajně trval čtyři roky. Sboristka soudu přiznala, že první intimní styk měla s Kulínským na zájezdu ve Francii. „Velmi jsem obžalovaného obdivovala. Otázku mého věku jsme spolu neřešili,“ řekla. Iniciativa ke styku podle ní vzešla od Kulínského. Do vztahu se sbormistrem vstoupila dobrovolně, souložila s ním na zájezdech, u Kulínského doma i ve škole, kde sbor zkoušel.

Sboristky, které s Kulínským udržovaly intimní vztahy, měly prý ve sboru lepší postavení. „Ve sboru panovala kázeň. Kulínský jej vedl skvělým, ale tvrdým způsobem,“ uvedla ještě sboristka.

U soudu vypovídalo také dalších osm členek sboru. Jedna z nich prohlásila, že chování Kulínského ve sboru bylo podle její zkušenosti bez sexuálního podtextu. Skutky kladené Kulínskému za vinu označila za drby.


Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.