Honzíka tento týden pohřbí | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Honzíka tento týden pohřbí

Honzík Rokos s tatínkem.
Honzík Rokos s tatínkem. (– archiv Aha!)

TÁBOR – Honzík Rokos (†5), kterého zavraždila jeho matka Antonie Stašková s přítelem Pavlem Greplem, se konečně dočká klidu. Tento týden pohřbí tatínek Roman Rokos urničku s chlapcovými ostatky na táborském hřbitově.

„O víkendu Honzíka uložíme do vitrínky v kolumbáriu. Ozývá se mi řada lidí, kteří by mu donesli kytičku. Těší mě, že lidem není příběh mého syna lhostejný,“ řekl Aha! Rokos.

Syna má stále před očima. „Stále na něj myslím doma, v práci... V noci se budím. Pořád nemůžu uvěřit, že už není, že už ho nikdy neuvidím. Za to, co mu ty bestie udělaly, by měly trpět v nejhorším vězení.“

Vyšetřování však stále není ukončeno, policie čeká na rekonstrukci činu. Podle kriminalistů nebyli ještě vyslechnuti všichni svědci. „Nevím, proč se to tak táhne. Jen doufám, že se brzo Stašková s Greplem dočkají spravedlivého trestu,“ říká tatínek mrtvého Honzíka.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.