Heparinový vrah Petr Zelenka: Jeho tátu málem vyvedli od soudu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Heparinový vrah Petr Zelenka: Jeho tátu málem vyvedli od soudu

Zelenkův otec se zle obořil na psychologa Hubálka, který vyšetřoval jeho syna.
Zelenkův otec se zle obořil na psychologa Hubálka, který vyšetřoval jeho syna. (Aha! – Pavel Grünwald)

HRADEC KRÁLOVÉ – Emoce provázely včerejší soudní jednání v případu Petra Zelenky. Střety vyprovokoval jeho otec. Před soudní síní se obořil i na psychologa Slavomíra Hubálka, který v posudku napsal, že jeho syn není psychicky nemocný. „Jste podjatý a pokrytec,“ řekl mu. Hubálek ale opáčil: „Nevíte, co o vás řekl váš syn.“ Nic konkrétního pak ale o vztahu s otcem nedodal.

..

Soud také řešil, zda se Zelenka policistům přiznal dobrovolně, nebo zda z něj přiznání vymlátili. „Žádné fyzické násilí proti němu nebylo z mé strany ani ze strany jiných policistů. Zelenka vypovídal sám. Nedošlo ani k psychickému nátlaku,“ řekla včera před soudem kriminalistka Hana Kvasničková. Stejně vypovídali i její kolegové.

Zelenka to označil za lež a zopakoval, že mu při výsleších vyhrožovali a bili ho. I na policisty Zelenkův otec bouřlivě reagoval a soudce ho varoval, že ho příště nechá vyvést.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.