Pedofilní dvojice: Prznili postiženou dívku (7) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pedofilní dvojice: Prznili postiženou dívku (7)

Vrchlavská a Sladovník u soudu.
Vrchlavská a Sladovník u soudu. (Aha! – Martin Průša)

TÁBOR – Hnus, děs a hrůza. Jinak se nedá nazvat čin, z kterého jsou obžalováni bývalí partneři Bohuslav Sladovník (48) a Kateřina Vrchlavská (29) z Humpolce. Před Vánocemi 2006 měli v domku v Kejžlicích na Pelhřimovsku nejméně dvakrát odporným způsobem sexuálně zneužít postiženou dceru Vrchlavské Moniku (7).

Hnus, děs a hrůza. Jinak se nedá nazvat čin, z kterého jsou obžalováni bývalí partneři Bohuslav Sladovník (48) a Kateřina Vrchlavská (29) z Humpolce. Před Vánocemi 2006 měli v domku v Kejžlicích na Pelhřimovsku nejméně dvakrát odporným způsobem sexuálně zneužít postiženou dceru Vrchlavské Moniku (7).

Obviněná matka čtyř dětí Kateřina Vrchlavská byla prý abnormálně sexuálně náruživá a nic jiného, než sex ji nezajímalo. Zřejmě 23. prosince 2006 měli oba v silné opilosti při svých hrátkách mezi sebe vzít mentálně postiženou a hluchoněmou dceru ženy Moniku.

Tu podle obžaloby přivázali k posteli, na obličej jí nasadili masku a do ní vstřikovali éter. Když byla omámena, vsouvali jí do přirození prsty a podomácky vyrobené voskové vibrátory. Tyto perverzity si přitom také natáčeli na video.

Dívka podle odborníků musela prožívat obrovská muka, což na ní zanechá psychické následky na celý život. „To co se stalo, tomu neuteču, ale napadlo to Vrchlabskou, že si Moniku vezmeme na hrátky mezi sebe,“ vypověděl u soudu obžalovaný elektrikář. Vinu svaloval na expartnerku. Ona zase naopak vše hází na Sladkovského.

Oběma hrozí 5 až 12 let vězení, rozsudek by mohl padnout ve středu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.