Přísně utajovaná svatba | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Přísně utajovaná svatba

Petr a jeho vyvolená Eva
Petr a jeho vyvolená Eva

PRAHA– Populární zpěvák a dlouholetý stříbrný a bronzový »slavík« Petr Muk (40) se žení! Tajnou svatbu se svojí přítelkyní, slovenskou designérkou Evou Hejčíkovou (31) uspořádal už na prvního dubna. „Vy už to víte? Ano, na svatbu už se oba moc těšíme. Eva je z Bratislavy, já bydlím v Praze, takže obřad se bude konat na půli cesty někde u Brna,“ přiznal nedělníku Aha! exkluzivně Petr Muk.



Petr Muk:
Praští do toho na apríla
Už rozesílá pozvánky
Ale přesné místo tají!

„Užívám si rodinné pohody. Jsem šťastný a možná se brzy dočkáte i svatby!“ rozhlašoval zpěvák před přáteli ještě před pár týdny. Po dlouhém trápení, kdy se vzpamatovával z rozchodu s dlouholetou láskou a zároveň vokalistkou Míškou Klimkovou (32), na něj totiž jeho čerstvá láska ke slovenské krasavici Evě působila jako živá voda. Teď se defi nitivně rozhodl pro datum a dokonce už rozesílá pozvánky! Místo i přesnější informace však bedlivě tají, za žádnou cenu totiž prý nechce na svatbě novináře.

A proč ten spěch se svatbou? Eva je ve čtvrtém měsíci těhotenství. Poznali se prvního prosince loňského roku v Bratislavě, kde Muk hostoval v muzikálu Galileo, a hned na začátku bylo zaděláno na miminko! „Vždycky jsme chtěl mít další děti,“ komentoval to Petr, když informaci o novém potomkovi zjistil. „Už proto, že když jsem se rozváděl s první ženou, byly ještě holky malé a moc jsem si je neužil,“ poukazuje Muk na dcery Míšu a Šárku.Vzhledem k tomu, že Eva stále žije v Bratislavě a obě hrdličky zatím pendlují mezi Českou Republikou a Slovenskem, bude se svatba konat na »neutrální« půdě u Brna.

Petrovy lásky rok po roce
Červen 1994 - Petr Muk, člen projektu Shalom, se zamilovává do Michaely Klimkové. Má opravdu šťastné období. Nedávno byl zvolen v Grammy Zpěvákem roku a jeho Shalom Skupinou roku.
Únor 2005 - Petr už je dávno na sólové dráze, je opakovaně druhý v anketě TýTý a umisťuje se na druhých a třetích místech v Českém Slavíkovi. S Míškou, která se stala jeho vokalistkou, se však rozchází. Důvodem nebyla nevěra, ale vyčerpání jejich vztahu.
Prosinec 2005 - S Míšou zůstávají přátelé. Začátkem prosince Petr s muzikálem Galileo hostuje v Bratislavě, kde potkává dlouholetou kamarádku Evu Hejčíkovou. Tentokrát jejich přátelství nabere nečekaný spád a začínají spolu ofi ciálně chodit.
Únor 2006 - V pražské porodnici U Apolináře se Petr dozvídá, že Eva je těhotná. K početí došlu už v prosinci. Petr je šťastný a slibuje přátelům, že se brzy asi dočkají svatby.
Březen 2006 - Zpěvák Petr Muk začíná rozesílat pozvánky na svatbu s Evou Hejčíkovou. Ta je ohlášena na prvního dubna.

Petr MACEK Jaroslav BENDA
Foto Aha!: Dalibor PUCHTA

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.