Love story Topolánek a Talmanová - ODHALENÍ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Love story Topolánek a Talmanová - ODHALENÍ!

Už v roce 2001 na tenisovém turnaji ODS mohla Lucie Talmanová nechat na Topolánkovi oči.
Už v roce 2001 na tenisovém turnaji ODS mohla Lucie Talmanová nechat na Topolánkovi oči. (Aha! - Marek Pátek, David Kundrát Martin Hykl a archív Aha!)

PRAHA – Premiér Mirek Topolánek (51, ODS) a Lucie Talmanová (40, ODS) jsou ofi ciálně pár více než rok a společně vychovávají půlročního syna Nicolase. Že to spolu táhli už nějaký ten pátek předtím, než vztah přiznali, se všeobecně ví. Jak dlouho ale? Podle dřívějších informací od roku 2004. Deník Aha! teď ale získal fotografii, která dokumentuje začátek jejich love story – je na ní zachyceno jejich první neformální setkání.

- Lucka flirtovala s Mirkem na tenise
-
Celou dobu po něm roztouženě pokukovala
-
Byl jen senátor, a proto ho hned »neklofla«

Fotka je přesně sedm let stará! A Talmanová na ní se zájmem pokukuje po Topolánkovi! „Lucka si tam poprvé Mirka všimla a nemohla z něj spustit oči,“ prozradil Aha! nejmenovaný zdroj z ODS. A tehdy to začalo…

Love story začala na tenisovém turnaji ODS v roce 2001. Talmanová tam byla jako členka poroty a dokonce vyhlašovala soutěž o nejkrásnější nohy kolegů z ODS. Sportovní akce se účastnil i tehdy pouze senátor Topolánek. A hned prý přeskočila jiskra! „Někdo je tam seznámil a Lucka pak po něm celý turnaj se zájmem pokukovala a vyptávala se na něj. Jenže okolo ní se tehdy točilo víc kolegů z ODS. Topolánek nebyl ještě šéfem strany, a možná proto ho Lucka tenkrát ještě neklofla,“ řekl zdroj deníku Aha!.

Atraktivní Talmanová ráda chodila na různé sportovní a společenské akce ODS, kde kolem ní kroužil nejeden politik z ODS. Podle kuloárových informací si začala i s ministrem vnitra Ivanem Langrem a poslancem Vlastimilem Tlustým.

Topolánek s Talmanovou se pak občas potkávali, jejich vztah ale naplno propukl až v roce 2004, také díky herci Jiřímu Bartoškovi. „Poslankyně ODS Kateřina Dostálová, Alena Páralová, Mirka Němcová a Lucie Talmanová se scházely v Bugsy´s baru v pražské Pařížské ulici či v Café Colonial. Byly to zajímavé dýchánky. A protože jsou to všechno pohledné dámy, často se k nim přidávala i řada mužů, politiků i známých osobností. Objevoval se tam třeba Václav Klaus nebo Jiří Bartoška. A právě ten s sebou jednou přibral i Topolánka. V té době vznikl regulérní vztah,“ říká zdroj deníku Aha!. A jak všichni víme, vydržel jim dodnes. Jediné, co teď pár trápí, je neochota Topolánkovy manželky Pavly dát souhlas k rozvodu…

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.