Kulínský: Spal i s matkami? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Kulínský: Spal i s matkami?

Bohumil Kulínský
Bohumil Kulínský

HRADEC KRÁLOVÉ (red, ČTK) – Do sauny prý bývalý sbormistr dětského pěveckého sboru Bambini di Praga Bohumil Kulínský nikoho nenutil chodit, nevěděl ani o tom, že by měl s nějakou dívkou poměr.


Proti Kulínskému svědčil psychiatr

HRADEC KRÁLOVÉ (red, ČTK) – Do sauny prý bývalý sbormistr dětského pěveckého sboru Bambini di Praga Bohumil Kulínský nikoho nenutil chodit, nevěděl ani o tom, že by měl s nějakou dívkou poměr. Tak včera vypovídali svědci při soudním jednání v Hradci Králové, mezi kterými byli bývalí i současní členové sboru.

Jiří Stoklasa, který byl členem sboru do roku 1990, Kulínského označil za profesionála, který byl k sboristům i ke sboristkám otevřený. „Radost z úspěchu dával najevo například podáním ruky, objetím kolem ramen či políbením na tvář, ale na tom nevidím nic špatného,“ řekl například Stoklasa.

Naopak v neprospěch Kulínského vyzněla výpověď psychiatra Petra Pötheho, kterému se jedna z údajně poškozených sboristek před lety svěřila, že ji Kulínský v jejích 12 letech znásilnil. „Byla do něj zamilovaná a sama si styk přála, později jí to však bylo nepříjemné, bušila na zeď a snažila se vysvobodit. Později mi také řekla, že Kulínský měl osahávat několik dalších dívek,“ řekl Pöthe, ke kterému dívka přišla kvůli problematickým vztahům s rodinou a partnerem.

Podle internetového serveru denik.cz také Pöthe vypověděl, že Kulínský měl spát nejen se sboristkami, ale i s některými jejich matkami.


31.1.2008

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.