Smrt v přímém přenosu! Tohle je ten psychopat v nacistické uniformě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Smrt v přímém přenosu! Tohle je ten psychopat v nacistické uniformě

Po krátké hádce přibíhá na scénu holohlavý mladík v nacistické uniformě, jasně je vidět bodák v jeho ruce.
Po krátké hádce přibíhá na scénu holohlavý mladík v nacistické uniformě, jasně je vidět bodák v jeho ruce.

PŘÍBRAM – Páteční bitka, která vyústila ve smrt Jana Kučery (†18), otřásla Příbramí. Tragédie se odehrála v ulici A. Jiráska u restaurace Na Chmelnici. Kučeru tam pobodal jiný mladík (20), který byl oblečený do nacistické uniformy!

Páteční bitka, která vyústila ve smrt Jana Kučery (†18), otřásla Příbramí. Tragédie se odehrála v ulici A. Jiráska u restaurace Na Chmelnici. Kučeru tam pobodal jiný mladík (20), který byl oblečený do nacistické uniformy!

Celý incident se podařilo zachytit bezpečnostním kamerám a jejich video začalo okamžitě kolovat po internetu. Jako první jej přinesl server denik.cz. Celé bitce bylo přítomno několik lidí a rvačka na schodech restaurace trvala jen pár vteřin. Ukončil ji až bajonetový bodák »holohlavce«. Tím zaútočil na mladšího Kučeru a dvakrát jej bodl – do stehna a do zad. Zatímco pachatel se dal na kvapný útěk, Kučera se skácel k zemi a následně byl převezen do nemocnice. Tam v neděli svým zraněním podlehl.

Dvacetiletého pachatele se podařilo zadržet a je ve vazbě. „Motivem činu byly osobní spory,“ uvedla středočeská mluvčí Soňa Budská. Další informace policie tají. Vrah v nacistické uniformě je každopádně známou firmou. „Jde z něj strach – deset let dělá bojové umění musado,“ uvedl svědek.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.