Topolánek na procházce: Oblečení za 17 tisíc, kočárek za třicet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Topolánek na procházce: Oblečení za 17 tisíc, kočárek za třicet

PRAHA – Ten si umí žít! Už to není ten starý Mirek Topolánek, který ještě nedávno nosil vytahané šedé obleky. Premiér už na zevnějšku nešetří.


A navíc říká: Ženským se líbím, nejsem impotent...

PRAHA – Ten si umí žít! Už to není ten starý Mirek Topolánek, který ještě nedávno nosil vytahané šedé obleky. Premiér už na zevnějšku nešetří – na jaře se objevoval ve volných košilích sportovního střihu exkluzivní značky La Martina či v luxusních oblecích od značky Hugo Boss, a také v zimě volí oblečení zjevně podle značky a vysoké ceny. Tuto okázalost si dovolí v době, kdy se na plné obrátky rozjedou jeho reformy veřejných financí. A to běžné Čechy, kteří před nákupem obrátí každou korunu, asi pořádně podráždí…

Podle průzkumů veřejného mínění se 70 procent lidí bojí dopadů reforem. „Je to vážně příliš. Zdraží úplně všechno. Už teď musíme přemýšlet, než peníze utratíme, co teprve potom?“ svěřil se Aha! elektrikář Jaroslav Jansa, kterému se může o Topolánkově luxusním životě jen zdát.

Premiér, který cenovou revoluci prosadil, si přitom může žít na vysoké noze. A bylo to vidět i při jeho vánoční procházce se synem Nicolasem. Topolánek byl oblečen jen ve značkových oděvech za zhruba sedmnáct tisíc korun. Nešetří ani na potomkovi. Za kočárek Bugaboo Cameleon musel zaplatit zhruba 30 tisíc korun. Koneckonců, chlap s gulami – jak o sobě říká, ví, že si tak polepší i mezi ženami. Jak řekl ve včerejším rozhovoru pro MF Dnes, jeho vlastní cena stoupá: „Myslím si, že teď jsem získal pro řadu žen jistý vyšší stupeň atraktivity, protože evidentně jsem ještě schopen plodit děti,“ neskrýval už tak vysoké sebevědomí.


Autor: JAN EXNER
Foto Aha! Josef Mašek, David Kundrát, Martin Hykl, Marek Pátek

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.