Kulínského exmanželka: O zneužívání jsem dlouho nevěděla | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Kulínského exmanželka: O zneužívání jsem dlouho nevěděla

Margita Losová
Margita Losová (: Archiv)

HR. KRÁLOVÉ – Byly to příjemné roky plné krásné práce. Tak se o svém působení v souboru Bambini di Praga vyjádřila první manželka bývalého sbormistra Bohumila Kulínského Margita Losová. Včera před Krajským soudem v Hradci Králové vypověděla, že o zneužívání sboristek, ze kterého je Kulínský obžalován, v době svého působení ve sboru nevěděla.

S Kulínským se rozvedla až poté, co zjistila, že bývalý sbormistr údajně zneužil její o deset let mladší sestru Jarmilu F. a později s ní souložil.

„Za celou dobu našeho vztahu jsem nevěděla nic o dalších poměrech obžalovaného s členkami sboru,“ řekla u soudu Losová. Navštěvovala sbor od svých 11 let, s Kulínským začala chodit, když jí bylo 14,5 roku. „Považovala jsem to za vážnou známost, v 18 letech jsem se k němu nastěhovala a později jsme se vzali,“ řekla žena.

V září 1995 však Kulínský prý zneužil její sestru, které bylo 12 let, později s ní asi také souložil. „Nedokázala jsem pochopit, že člověk, se kterým žiju, je schopen něco takového udělat,“ řekla Losová.Žena o několik let později o zneužívání řekla svému druhému muži, který se rozhodl podat trestní oznámení na policii.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.