Svědectví sboristky: Kulínský si sex vynucoval! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Svědectví sboristky: Kulínský si sex vynucoval!

Bohumil Kulínský. Soud s ním pokračoval po přestávce dalším stáním.
Bohumil Kulínský. Soud s ním pokračoval po přestávce dalším stáním.

HRADEC KRÁLOVŔ – Psychický teror. Taková byla podle výpovědí bývalých členek nálada v pěveckém sboru Bambini di Praga. Dívky se prý sexuálním návrhům i praktikám svého sbormistra Bohumila Kulínského podrobovaly sice naoko dobrovolně, ve skutečnosti šlo ale o psychický teror.


Svědčí o tom například včerejší výpověď někdejší sboristky u soudu v Hradci Králové. Ta popsala, jak je Kulínský po saunování přesvědčoval, ať si sundají plavky a tančí nahé. „Brala jsem to jako nátlakovou situaci,“ řekla soudu bývalá členka sboru. Ta také vypověděla, že Kulínský v noci na pokoji navštívil další členku sboru, se kterou se líbal. „Když odešel, utekla do koupelny, kde brečela,“ řekla dívka.

Kulínský podle obžaloby souložil se šesti členkami sboru, další osahával na zájezdech či při soustředěních sboru, celkem jde o 49 dívek. Bývalý sbormistr obžalobu odmítl, přiznal však, že s některými sboristkami měl milenecký poměr. V případě prokázání viny mu hrozí 12 let vězení.


Autor: (rc)
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.