Procházkův dvojník: Pletou si mě se zlodějem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Procházkův dvojník: Pletou si mě se zlodějem!

Jan Peterka si ze své podoby s Františkem Procházkou může dělat jen legraci.
Jan Peterka si ze své podoby s Františkem Procházkou může dělat jen legraci. (pro Aha! – Karel Janda)

PRAHA – Stačilo málo a pro Jana Peterku (32) z Prahy se změnil život. Jeho až nápadná podoba s nejhledanějším zlodějem u nás Františkem Procházkou je dosti výrazná, a tak se Peterka dostává do situací, které by ho před sobotní loupeží nenapadly ani ve snu.

Stačilo málo a pro Jana Peterku (32) z Prahy se změnil život. Jeho až nápadná podoba s nejhledanějším zlodějem u nás Františkem Procházkou je dosti výrazná, a tak se Peterka dostává do situací, které by ho před sobotní loupeží nenapadly ani ve snu.

„Ona ta odměna 54 milionů korun působí na lidi až neuvěřitelně. Nejdřív mě to vůbec nenapadlo, že jsme si nějak podobní, ale pak si ze mne začal dělat jeden kamarád srandu a já si na to začal dávat pozor. Tuhle na mne například v obchodě ukazovaly nějaké ženy. Tak jsem šel raději pryč,“ tvrdí telefonní operátor z Prahy.

Policistům však nakonec Jan Peterka stejně neunikl. „Přijeli k nám domů. Prý na udání někoho ze sousedství. Zkontrolovali mi občanku a zase odjeli. Policista říkal, že takových výjezdů mají teď nepočítaně. Každou chvíli prý někdo vidí člověka podobného Procházkovi. Podle mě je ale stejně už někde za hranicemi,“ dodává Peterka.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.