Šup! A tatrovka přistála v potoce na střeše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Šup! A tatrovka přistála v potoce na střeše!

Těžký náklaďák se překlopil až na střechu.
Těžký náklaďák se překlopil až na střechu. (Policie ČR)

VIŽŇOV – Jako ve zpomaleném filmu se převracel v obci Vižňov u Meziměstí na Náchodsku nákladní vůz Tatra 815 ze silnice do potoka. Řidič (55) několikatunového kolosu, který naštěstí stačil z auta vyskočit, mohl jen bezmocně sledovat, jak se tatrovka obrací až na střechu.

Jako ve zpomaleném filmu se převracel v obci Vižňov u Meziměstí na Náchodsku nákladní vůz Tatra 815 ze silnice do potoka. Řidič (55) několikatunového kolosu, který naštěstí stačil z auta vyskočit, mohl jen bezmocně sledovat, jak se tatrovka obrací až na střechu.

„Řidič nákladního vozidla Tatra 815, jedoucí ve směru od Meziměstí, spatřil v obci Vižnov za levou krajnicí odstavené vozidlo, které částečně zasahovalo do vozovky. Řidič proto najel více k pravému okraji vozovky, kde je pouze úzká krajnice a břeh potoka. Tato krajnice se s nákladním vozidlem utrhla a vozidlo se převrátilo do potoka,“ sdělila náchodská policejní mluvčí Eva Prachařová.

Podle policistů měl řidič štěstí. Škoda je 100 tisíc korun.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.