Ostuda strážníků: Honili darebáka a skončili na střeše! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ostuda strážníků: Honili darebáka a skončili na střeše!

Auto městské policie nedokázalo vybrat mírnou zatáčku…
Auto městské policie nedokázalo vybrat mírnou zatáčku… (pro Aha! – Ivan Dostál)

ZLÍN – Jako v americkém thrilleru to vypadalo v ulicích zlínské čtvrti Kudlov. Auto městských strážníků zde nahánělo černé Audi TT. „Bylo důvodné podezření, že vozidlo řídil mladík, kterému jsme před časem zabavili řidičský průkaz,“ sdělila policejní mluvčí Šárka Škubalová.

Jako v americkém thrilleru to vypadalo v ulicích zlínské čtvrti Kudlov. Auto městských strážníků zde nahánělo černé Audi TT. „Bylo důvodné podezření, že vozidlo řídil mladík, kterému jsme před časem zabavili řidičský průkaz,“ sdělila policejní mluvčí Šárka Škubalová.

Řidič policejního golfu však nezvládl zatáčku na horizontu, dostal smyk a auto skončilo na střeše. „Jel jsem akorát do protisměru, takže jsem je měl jak na dlani. Ti policajti jeli dost amatérsky, podle mě to musel být nezkušený řidič, když v tak mírné zatáčce dokázal havarovat. Chlapík v audině jen mírně zpomalil, když viděl, že policajti vylézají z auta ven, šlápl na plyn a ujel...“ popisuje dramatické okamžiky svědek Ladislav Franc. Při nehodě nebyl naštěstí nikdo zraněn, značně zdemolované zůstalo jen policejní auto a své schytal i plot nejbližšího domu. „Když jsem slyšela ten rachot, vyběhla jsem z baráku a už jsem jen viděla, jak z oken auta vylézají ti strážníci ven, žádnou pomoc nechtěli, myslím, že byli hlavně dopálení, že jim ten dareba utekl,“ svěřuje se paní Miklová z domu hned u silnice.

Strážníci i přes neúspěšnou akci tvrdí, že pirát silnic spravedlnosti stejně neujde. Znají totiž jeho totožnost a za opuštění místa nehody mu hrozí velmi tučná pokuta.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.