Jana Topolánková se pustila do táty: Zneužil nás! A teď na nás kašle! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jana Topolánková se pustila do táty: Zneužil nás! A teď na nás kašle!

Topolánek je s dcerou Janou na ostří nože.
Topolánek je s dcerou Janou na ostří nože.

PRAHA – Jana Topolánková (23) se v rozhovoru na serveru iDnes pustila do svého táty, premiéra Mirka Topolánka. „Kdybychom ho my vždycky nepodporovali, nenechali se fotit na plakáty, tak kdoví, kde by byl…


Mirku, už se prober...

A kdyby tehdy nepronesla máma ten projev, tak se otec nestal předsedou ODS. No, my se s tím nějak vyrovnáme, ale tohle mi vlastně vadí nejvíc,“ prohlásila.

Jana dále řekla, že otec ve volební kampani klamal veřejnost i své voliče, když hrál vzorného otce fungující rodiny. Pak opustil manželku Pavlu (52) i své tři děti a žije s milenkou Lucií Talmanovou a jejich synem Nicolasem. S Janou, ani svou druhou dcerou Petrou se vůbec nestýká. „Odřízl nás. Z jeho strany není snaha. Stýká se jen s bratrem… Máme už ale z rodiny takovou zkušenost. Otcovi rodiče se rozvedli a dědeček s nimi ukončil vztahy, s otcem se nebavili čtrnáct let,“ řekla Jana Topolánková.

Naposledy tátu viděla v červnu, na večeři při návštěvě George Bushe. „Nepředpokládala jsem ale, že budu sedět jinde,“ poznamenala a dodala: „Jsem vždycky překvapená názory, že to, co dělá, je jen jeho soukromá věc.“


Autor: (ex)
Foto: ČTK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.