Zachránil tři kaskadéry | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Zachránil tři kaskadéry

Opilec zajel autem s kamarády hluboko do lesa.
Opilec zajel autem s kamarády hluboko do lesa. (pro Aha! – HZS Zlínského kraje)

KORYČANY – Obrovské štěstí měli po těžké havárii tři mladíci nedaleko Koryčan na Kroměřížsku. Po druhé hodině v noci nezvládl opilý řidič na kluzké vozovce řízení a ze serpentin zajel po mnoha kotrmelcích do lesa.

Obrovské štěstí měli po těžké havárii tři mladíci nedaleko Koryčan na Kroměřížsku. Po druhé hodině v noci nezvládl opilý řidič na kluzké vozovce řízení a ze serpentin zajel po mnoha kotrmelcích do lesa.

V autě zůstal se zraněními zaklíněn on i dva spolujezdci. V tu chvíli se nad nimi museli slétnout andělé. Slabého světla v lese si totiž všiml projíždějící řidič. Ten stačil zaklíněného viníka nehody vyrvat z auta. Pak musel odjet z místa, kde nebyl signál telefonu, do nedalekých Koryčan. Odtamtud zalarmoval záchranáře.

Hasičům z Koryčan se podařilo z převráceného auta dostat další dva účastníky kaskadérské jízdy. Pak už přispěchali zdravotníci a všechny tři mladíky, kteří unikli ze spárů smrti, dopravili s vážnými zraněními do nemocnice.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.