Očitý svědek: Viděl jsem premiéra v lyžařském! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Očitý svědek: Viděl jsem premiéra v lyžařském!

Premiér Mirek Topolánek
Premiér Mirek Topolánek (: archiv)

PRAHA – Premiéra Mirka Topolánka (ODS) viděl před dvěma týdny svědek v lyžařském oblečení v zimním středisku Sölden u Innsbrucku.

Premiéra Mirka Topolánka (ODS) viděl před dvěma týdny svědek v lyžařském oblečení v zimním středisku Sölden u Innsbrucku.

Potvrdil tak podezření, o kterém jako první informoval deník Aha! – že Topolánek zneužil vládní letoun k soukromým účelům a na zpáteční cestě ze státní návštěvy Bulharska si vyžádal mezipřistání v Rakousku kvůli lyžovačce se svým kamarádem Markem Dalíkem. Zastávka státní pokladnu přijde až na 150 000 Kč. „Viděl jsem ho v neděli ráno 11. listopadu oblečeného v lyžařském ve zdejším luxusním hotelu Central,“ řekl deníku Aha! novinář Jan Dušek.

Neplánovaná zastávka naštvala i pasažéry vládního airbusu. „Přijeli jsme kvůli tomu do Prahy se značným zpožděním. Že si jede Topolánek zalyžovat, se šuškalo už v letadle,“ řekl deníku Aha! jeden z cestujících. Premiér se brání – důvodem zastávky prý byla schůzka s velvyslancem Janem Koukalem.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.