Tohle je centrum výprodejů za 2,7 miliardy Kč! Dnes se otevírá | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Tohle je centrum výprodejů za 2,7 miliardy Kč! Dnes se otevírá

Největší outletové centrum ve střední Evropě se dnes otevírá ve Štěrboholích.
Největší outletové centrum ve střední Evropě se dnes otevírá ve Štěrboholích.

PRAHA – Hlídáte si sezonní výprodeje? Pak právě pro vás se dnes otevírá největší outletové cetrum ve střední Evropě! Jde o centrum nazvané podle svého tvaru Fashion Arena a vyrostlo na okraji Prahy ve Štěrboholích za 2,7 miliardy korun!

Hlídáte si sezonní výprodeje? Pak právě pro vás se dnes otevírá největší outletové cetrum ve střední Evropě! Jde o centrum nazvané podle svého tvaru Fashion Arena a vyrostlo na okraji Prahy ve Štěrboholích za 2,7 miliardy korun!

„V outletech je možné najít kolekci například z jara 2008 už v létě 2008. Zboží je úplně stejně kvalitní jako ve značkových buticích, jen není úplně trendy,“ vysvětluje princip outletů módní stylista a vizážista Kája Pavlíček. „U nás jen málo kdo pozná, jestli jsou džíny z jarní kolekce nebo z podzimní a přitom si je může koupit s neskutečnou slevou,“ dodává Pavlíček.

„Minimální slevy značkového zboží začínají na 30 % a dosahují až 70 procent z původní ceny zboží,“ potvrzuje mluvčí obchodu Jana Bakešová.

Uprostřed Fashion Areny je parkoviště, které i s podzemním stáním nabídne 1200 parkovacích míst. Obchody budou umístěny samostatně po obvodu a budou mít každý svůj vlastní vchod. Na ploše 33 tisíc metrů čtverečních jich bude v první fázi 70. V budoucnu by se měla plocha rozšířit o dalších 7 tisíc metrů. Vedle obchodů zde návštěvníci najdou i deset restaurací, kaváren a provozoven rychlého občerstvení. Pro nejmenší bude k dispozici dětské hřiště.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.