Topolánek si užívá s Dalíkem v Alpách! Vláda se mu přitom hroutí… | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Topolánek si užívá s Dalíkem v Alpách! Vláda se mu přitom hroutí…

Topolánek strávil dovolenou s Dalíkem.
Topolánek strávil dovolenou s Dalíkem. (Aha! – Dalibor Puchta)

PRAHA – Ten má ale nervy! Dvě ministerstva nemají šéfy, vládě hrozí vyslovení nedůvěry vyvolané ČSSD a v Praze proběhla krvavá bitka kvůli plánovanému pochodu neonacistů židovským městem. A kde je premiér Mirek Topolánek (51, ODS)? Na lyžovačce v rakouských Alpách!

Ten má ale nervy! Dvě ministerstva nemají šéfy, vládě hrozí vyslovení nedůvěry vyvolané ČSSD a v Praze proběhla krvavá bitka kvůli plánovanému pochodu neonacistů židovským městem. A kde je premiér Mirek Topolánek (51, ODS)? Na lyžovačce v rakouských Alpách!

Na cestě z oficiální státní návštěvy Bulharska totiž podle informací deníku Aha! jeho vládní Airbus přistál v Innsbrucku, kde premiéra vysadil. A on si tam od té doby užívá zimních sportů se svým přítelem Markem Dalíkem.

Topolánek byl v Bulharsku od středy. Ještě v pátek se setkal s primátorem Sofie, pak krátce navštívil dvě další města Stražici a Veliko Tarnovo. A odtud si to podle informací deníku Aha! namířil do Innsbrucku, kde kvůli němu udělal vládní letoun speciální zastávku. Tam za ním v týž den dorazil i Marek Dalík. Ve svém úřadu včera ještě nebyla ani Topolánkova mluvčí Jana Bartošová, která se dvoudenní návštěvy Bulharska zúčastnila také.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.