Anife a Ivan Vyskočilovi - Rozvedeni. Co soudu tajili? Vydírání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Anife a Ivan Vyskočilovi - Rozvedeni. Co soudu tajili? Vydírání!

Atmosféra v soudní budově byla před začátkem soudu pořádně napjatá, i když se Anife i Ivan snažili hrát divadlo a být k sobě milí.
Atmosféra v soudní budově byla před začátkem soudu pořádně napjatá, i když se Anife i Ivan snažili hrát divadlo a být k sobě milí. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Ivan (59) a Anife (32) Vyskočilovi jsou rozvedeni! Osm let trvající manželství populárního herce a bulharské přistěhovalkyně ukončil Okresní soud pro Prahu–východ včera krátce po desáté hodině. Stalo se tak hned v prvním stání a rozsudek navíc okamžitě nabyl právní účinnosti.

Velká úleva se včera zračila v unavených očích herce Ivana Vyskočila (59) poté, co soud rozvedl jeho manželství s »vypráskanou« Bulharkou Anife (32). V posledních dnech před rozvodem byl pod velkým tlakem, stále totiž bydlí v jednom domě s Anife, její sestrou Šari (15) a synem Harim (15). Ještě včera ráno tak uvažoval o tom, že na Anife podá trestní oznámení pro podezření z trestného činu vydírání. Bál se, že Anife děti navede, aby křivě vypovídaly.

Jeho obavy pramenily ze Šarinina prohlášení v magazínu Extra televize Prima, kde dívka prohlásila, že Ivan Anife bije. Nakonec však Vyskočil trestní oznámení nepodal, rozvod totiž proběhl hned v prvním stání. „Tak, a teď spolu můžeme zase randit,“ okomentoval to s úlevou Vyskočil, když s Anife vycházeli ze soudní síně. Exmanželé se totiž k sobě před novináři chovali jako dvě hrdličky a dokonce vtipkovali. „Odveďte ode mě tu cizí ženskou!“ odstrkoval od sebe Ivan Anife, zatímco ona vykřikovala, že nehrozí, že by si ho někdy v budoucnu vzala podruhé. Vyskočilovo příjmení si však Anife ponechala, zřejmě cítí, že je to zavedená značka, kterou by ještě ráda využila.

Alimenty na Vyskočilem adoptovaného syna Harriho byly stanoveny na 1500 korun měsíčně, bitva o majetek však teprve začne. „Všechen majetek Ivanovi nechám,“ prohlásila sice Anife s tím, že jediné, co od Ivana dostane, bude pozemek o rozloze 500 metrů čtverečních, kde si postaví vlastní dům. Právně uzavřená dohoda však ještě není. „U Anife stačí, aby jí něco přelétlo přes nos. Dokud to nebude na papíře, nemůže si být Ivan jistý ničím,“ odhaduje zdlouhavý proces zdroj blízký rodině. „Anifiny představy nejsou vždy v souladu se zákonem,“ dodává k tomu sám Ivan Vyskočil.

S Anife zatím dál bude bydlet v jednom domě, protože Anife nemá kam jít. „Miluju ji, ale rád ji nemám,“ shrnul pro deník Aha! Vyskočil své rozporuplné city k exmanželce a dál si stojí za vším, co řekl. „Faktem je, že náš společný život končí, a Aniččiny teorie o tom, že se rozvodem nic nemění a náš společný život naopak začíná, nejsou reálné,“ dodal Ivan Vyskočil.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.