Tablo rozvěsili na stromy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tablo rozvěsili na stromy

 (ČTK – Vladislav Galgonek)

OLOMOUC – Zkoušky z dospělosti už klepou na dveře! A studenti upozorňují na blížící se maturity opravdu originálními tably. Jedno velmi neobvyklé zavěsili maturanti Slovanského gymnázia.

Zkoušky z dospělosti už klepou na dveře! A studenti upozorňují na blížící se maturity opravdu originálními tably. Jedno velmi neobvyklé zavěsili maturanti Slovanského gymnázia mezi koruny stromů na hlavní aleji Výstaviště Flora v Olomouci. Jak dlouho fotografie na stromech vydrží, si však neodhadují tipnout. Meteorologové jim ale slibují: »Až do soboty se bát nemusíte!« „Čekáme jasno a slunečno a teploty přes 20 stupňů Celsia,“ uvádí meteoroložka. Už na první víkendový den ale předpovídá bouřky a srážky. Jak při dešti s netypickou galerií ve volné přírodě její tvůrci naloží? Určitě prý fotky nepůjdou do parku sundávat a nechají je zřejmě svému osudu.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.