Dana Morávková - Za sex mercedes! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dana Morávková - Za sex mercedes!

Dana Morávková se na reklamních fotografiích umí proměnit v sexy dámu.
Dana Morávková se na reklamních fotografiích umí proměnit v sexy dámu. (: Majka VOTAVOVÁ10.5.2006)

PRAHA – Herečku Danu Morávkovou (34) si pamatujeme především jako zlou Doru z pohádky Z pekla štěstí. Když se před dvěma lety objevila v roli sexy potvory Andrey v Prima seriálu Rodinná pouta, byl to pro většinu diváků pořádný šok.

PRAHA – »Ta Morávková je ale sexbomba!« honí se hlavou asi každému chlapovi, když se podívá na fotky populární herečky Dany Morávkové (34), které nafotila pro obchodní dům Debenhams. Modelka Morávková se na nich totiž změnila v ženu vampa! A chlapi po ní opravdu šílí! „Zvou mě na rande a jeden pán mi dokonce nabízel jako dárek auto mercedes,“ přiznala deníku Aha! se smíchem sympatická Dana. „Takové nabídky mě potěší, ale s díky je odmítám,“ dodává Dana s tím, že v jejím životě mají místo pouze dva muži. Kteří? A kolik vůbec měla sexy herečka partnerů?

Herečku Danu Morávkovou (34) si pamatujeme především jako zlou Doru z pohádky Z pekla štěstí. Když se před dvěma lety objevila v roli sexy potvory Andrey v Prima seriálu Rodinná pouta, byl to pro většinu diváků pořádný šok. Ze světlé popelky Dany se totiž stala černovlasá sexy dračice, která miluje luxus! „Kvůli roli Andrey jsem změnila image a vlasy si obarvila načerno, aby to bylo zajímavější a byla jsem víc sexy,“ přiznává Dana.

A jako k roli přistupovala Dana Morávková i k pózování pro obchodní dům Debenhams, kde se rovněž změnila v sexy dračici. „Byla to hezká příležitost být tváří něčeho a proměnit se. Baví mě to, vždyť jsem herečka. V Poutech jsem pěkná potvora, ale to je jenom role, kterou si s chutí zahraju, i když v osobním životě jsem úplně jiná,“ přiznává Morávková.

Se změnou image Dana zažívá i pořádný »nápor« ctitelů. „V mém životě jsou ale jen dva chlapi. Dva Petrové. Můj muž a syn, kteří jsou pro mě nej,“ říká Dana, pro kterou je věrnost velmi důležitá. Sama je manželovi věrná a ani neví, zda by mu nevěru odpustila. „Nevím, nebyla jsem ještě v té situaci, abych to řešila. Něco jiného je rozejít se, když spolu dva lidé jen chodí, a něco jiného, když jsou manželé a mají dítě. Doufám, že nikdy tohle nebudu muset řešit,“ zamýšlí se Dana, která oslaví 18. října desáté výročí svatby s muzikantem Petrem Maláskem (41), s nímž má osmiletého syna Petra.

Před manželstvím měla Dana dva vážné vztahy. A kolik měla mužů? „Bylo jich tak málo, že jsem tím až nezajímavá. Vešli by se k jednomu stolu,“ směje se Dana s tím, že věci jako flirt na jednu noc nezná. „I kdybych to zažila, tak bych to nikdy neřekla,“ přiznává Dana s tím, že o panenství přišla na vysoké škole. „Studovala jsem a měla jiné koníčky a hobby, než nahánět chlapy,“ dodává Dana Morávková alias sexy potvora Andrea z Rodinných pout.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.