Paroubkovi se dnes rozvádějí a brzy bude svatba… Takhle si rozdělí majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Paroubkovi se dnes rozvádějí a brzy bude svatba… Takhle si rozdělí majetek!

PRAHA – Den »D« je tady! Osmadvacetileté manželství Zuzany (50) a Jiřího (55) Paroubkových bude dnes rozvedeno! Šéfovi ČSSD tak už nic nebude bránit ve svatbě s přítelkyní Petrou Kováčovou (34), a chce ji mít co nejdříve!


Paroubek teď, coby »obyčejný« poslanec, Kliknutím zvětšeteměsíčně vydělá »jen« 47 000 Kč čistého a zhruba 35 000 Kč z toho (jak sám přiznal) utratí. Na měsíc mu zbývá jen 12 000 Kč, protože za šéfování ČSSD nebere ani korunu. Rozvod navíc asi jeho nemilou finanční situaci ještě prohloubí…

Musí se totiž vyrovnat s paní Zuzanou, která byla ženou v domácnosti, věnovala se charitě a nemá žádný pravidelný příjem. Původně jí měl posílat peníze každý měsíc. „Nic jí posílat nebudu, protože jsme nějakým způsobem domluveni na formě vyrovnání,“ řekl v nedávném rozhovoru pro MF Dnes. Jak vysoké má vyrovnání být, nechce prozradit.

Na krku má Paroubek i dvě hypotéky. Tu na nový byt ve Stodůlkách bude ale prý nakonec platit jeho syn Jiří (27), který má v bytě žít. Druhá hypotéka je na byt ve Stodůlkách, kde Paroubek roky bydlel s manželkou Zuzanou. Byt měl na tři roky připadnout expřítelkyni syna Jiřího Kristýně (27) s dcerou Viktorkou (3 měsíce). Ta ale nakonec byt odmítla. Pro šéfa ČSSD by to mohla být spása – byt by totiž mohl pronajmout a tím přijít k penězům. Pokud by ani to nestačilo, mohl by si půjčit od svého syna Jiřího… Paroubek totiž tvrdí, že syn bere dvakrát více než on, tedy kolem 100 000 korun čistého měsíčně.

Paroubkovi kvůli dnešnímu rozvodu ani nikam nemusí chodit, vše za ně vyřídí jejich právníci. Syn Jiří si už totiž sám vydělává a na rozdělení majetku jsou domluveni.

Zuzana Paroubková (50)

Jezevčík Andy
Zůstane Zuzaně. Bude ho Jiřímu Paroubkovi půjčovat? „Ne. Na to mám Andyho příliš ráda,“ říká a dodává: „Možná Jirku požádám o příspěvek v zimním období, když bude Andy potřebovat oblečení.“

Byt na Petřinách
Byt 2+1 v osobním vlastnictví za 3 miliony Kč zdědila po matce. Nastěhuje se do něj po jeho rekonstrukci.

Kliknutím zvětšeteChalupa v Horním Maxově
Krásnou roubenku, kde kdysi vystavovala fotografům z okna Paroubkovy trenky, také zdědila po rodičích. Má hodnotu 2,5 milionu Kč se sedmihektarovým pozemkem za 300 000 Kč.

Jiří Paroubek (55)

Kliknutím zvětšeteChata ve Vraném nad Vltavou
Zůstane mu i stará rekreační chata po jeho rodičích v hodnotě 1,3 milionu Kč. Tam poslední měsíce bydlel s přítelkyní Kováčovou.

Byt ve Stodůlkách
Družstevní 3+kk (88 m²) s garáží za 3 mil. Kč, je třeba na něj doplatit hypotéku 800 000 Kč. Donedávna tam žil s manželkou Zuzanou. Původně v něm měla bydlet expřítelkyně syna Jiřího Kristýna i s dcerou Viktorkou. Kristýna ale byt odmítla. Co teď s bytem bude, není jasné.

Kliknutím zvětšeteNový byt ve Stodůlkách
V luxusním 4+kk (85 m²) za 4 miliony korun bude bydlet Jiří Paroubek mladší. Na byt se musí doplatit hypotéka ve výši tři miliony Kč. Paroubek tvrdí, že ji bude platit syn.

Tady bude šéf ČSSD bydlet

Kliknutím zvětšeteNový byt 3+kk na pražském Smíchově si na hypotéku pořídila Paroubkova přítelkyně Petra Kováčová. Upravují se v něm poslední maličkosti, pak se tam spolu hned nastěhují. „Nebude přece na chatě bydlet napořád,“ řekla deníku Aha! Kováčová.


Autor: (pol)

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.