Narozeniny Bartošové - Hádka s milencem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Narozeniny Bartošové - Hádka s milencem

PRAHA – Iveta Bartošová (40) má ale smůlu! Nejenže své čtyřicáté narozeniny oslavila málem s měsíčním zpožděním, ale ani si na nich nemohla zazpívat. Ztratila totiž hlas. Celý večer zorganizoval její.


Kliknutím zvětšeteBartošová slavila 40 - Hádka a usmiřování!

Iveta Bartošová (40) má ale smůlu! Nejenže své čtyřicáté narozeniny oslavila málem s měsíčním zpožděním, ale ani si na nich nemohla zazpívat. Ztratila totiž hlas. Celý večer zorganizoval její přítel, moderátor Zdeněk Podhůrský (46). A nakonec se ti dva pohádali přímo na narozeninové párty! Proč? To zůstává záhadou! Oba milenci totiž mlčí! A na veřejnosti se tváří, že se vlastně nic nestalo. My jsme si ovšem všimli posmutnělé Ivety, které se na párty něco nelíbilo. Po chvíli si oblékla tričko, které dostala spolu s běžkami, a po hodině to už nevydržela a začala náruživě gestikulovat s Podhůrským a kvůli něčemu se hádat. Když si ale všimli našeho fotografa, dělali, že se nic neděje.

Kliknutím zvětšeteOslavu svých narozenin dostala zpěvačka Iveta Bartošová (40) jako dárek od svého přítele Zdeňka Podhůrského (46). Po celý večer už ani neskrývala slzy dojetí a všem pořád děkovala. Jedinou kaňkou na kráse byla výměna názorů a rozepře s Podhůrským, se kterým se před časem už jednou rozešla!

Kliknutím zvětšeteNad nedorozuměním nakonec mávla zpěvačka rukou. Jsou to přece její narozeniny, tak proč by si je měla kazit! Iveta většinu akce probrečela dojetím a chvílemi nemohla ani mluvit. „Omlouvám se, ale nemůžu zpívat, zlobí mě hlas,“ vysvětlovala hned na začátku samotná oslavenkyně důvody, proč si na svých narozeninách nezazpívá. Kliknutím zvětšeteK narozeninám jí zazpívali Martin Pošta a Yvetta Blanarovičová. Ta všechny rozpálila žhavými latinskoamerickými rytmy za doprovodu svého přítele Marka Pilla.
Jako nejzajímavější dárek dostala oslavenkyně běžky, které jí dala její kamarádka Petra. K tomu nechyběl bílý nátělník s nápisem 40 – Ať to frčí! Ten si zpěvačka na sobě nechala až do konce oslav. „Tohle mě opravdu překvapilo, já jsem jezdila dřív závodně na běžkách, tak snad jsem to nezapomněla,“ řekla dojatá Bartošová. Popřát jí přišel také herec a moderátor Jiří Krampol s manželkou Hanou. Ten se po celý večer snažil vyhýbat alkoholu a většinou popíjel perlivou minerálku.


Autor: Šárka NOVÁKOVÁ
Foto Aha!: Marek PÁTEK

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.