Tenhle úchyl zneužíval školačku (12): Dívka u soudu hrůzou ztrácela řeč | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tenhle úchyl zneužíval školačku (12): Dívka u soudu hrůzou ztrácela řeč

Jan Hudák zneužíval dívenku několik let.
Jan Hudák zneužíval dívenku několik let. (ČTK)

PLZEŇ – Krušné dětství připravil nezletilé školačce Jan Hudák (41) z Karlovarska. Za sexuální zneužívání dvanáctileté dívky ho včera Krajský soud v Plzni poslal na 5,5 roku do věznice s ostrahou

.

Dívku, která žila s ním, matkou a sestrou v jedné domácnosti, nutil k erotickým hrátkám od února 2003 až do března loňského roku. Školačce nebylo nic platné, že se mu snažila bránit. Jednou se v koupelně pokusil dceru své družky dokonce znásilnit. Několikrát ji osahával na intimních částech těla.

Obžalovaný se k činu nikdy nepřiznal, mlčel i před policisty i včera u soudu. Za zásadní důkaz proti němu proto označil předseda senátu výpověď jeho oběti. Dívka si ale v roli korunního svědka prožila peklo. Před soudem plakala, některé odpovědi nebyla schopna říct nahlas, a tak je musela psát na papír. „Její výpověď je věrohodná. Vylučuji, že by traumatizující zážitky prožila například s někým jiným a na Hudáka zneužívání svedla,“ řekla soudní znalkyně. Strach a ponížení v sobě dívenka dusila téměř tři roky. Nakonec se s tím, co jí matčin přítel provádí, svěřila babičce. Podle znalců je duševní stav odsouzeného v pořádku. S družkou už nežije, a zneužívaná školačka byla svěřena do výchovy prarodičů.

Přečtěte si

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.